Vid Det Cam

Vid Det Cam

De Noble Opto-verkeersdetectiecamera is een geïntegreerd apparaat voor het verzamelen van video-verkeersinformatie dat geschikt is voor buitenomgevingen. Het verzamelt verkeersgegevens, detecteert verkeersvoertuigen en optimaliseert verkeerslichtcontrolesystemen in snelwegen, tunnels, stedelijke kruispunten en secties.

      De verkeersstroomdetectiecamera gebruikt een geavanceerde productarchitectuur die een industriële cameramodule en een videodetectiemodule integreert en integreert beeldacquisitie en videodetectietechnologie. De verkeersstroom-verzamelcamera kan worden geïnstalleerd op de palen zoals seinlichten of straatverlichting op de kruising, weggedeelte, enz., En realiseert de verzameling en monitoring van vele 4-baans verkeersinformatie. Tegelijkertijd biedt het helemaal high-definition bewakingsvideo.

Vid Det Cam

Maakt u zich nog steeds zorgen over deze problemen?

01 Het verkeersvolume is groot, de files zijn lang en de voertuigen rijden langzaam.

02 Besteed veel mankracht om verkeersopstoppingen af ​​te leiden, hoge kosten, traag effect.

03 Leven en eigendommen kunnen worden beïnvloed door verkeersopstoppingen wanneer dit dringend nodig is.

04 Zorgt ervoor dat de chauffeur zich boos en prikkelbaar voelt, en de tijd om te werken wordt verkort, wat resulteert in economisch verlies voor de chauffeur en de regio.

Vervolgens introduceren we enkele specifieke functies van deze Vid Det Cam.

kruispunt verkeer

1. Full-colour HD-lens voor dag en nacht

De hoogste resolutie is maximaal 200 pixels, output real-time beelden, adaptief dag en nacht.

2.Control Center Real-Time Traffic View

Een klik om de video te openen, ondersteuning voor 7 * 24 uur all-weather non-stop opname, de controle   centrum kan de verkeersomstandigheden op kruispunten in realtime volgen.

3. H.264-compressiecodering, snelle opslag

In vergelijking met JPEG biedt H.264 een snellere opslagsnelheid, vermindert de netwerkbelasting en vermindert haperingen.

4. draadloze verbinding, niet-opdringerige grondinstallatie

Ondersteuning van 5.8G-frequentie WIFI, gebruik brugantenne, een signaal is soepeler, draadloze overdracht van signalen, geen noodzaak om de weg te breken, bespaar arbeidskosten

5.IP68 waterdichtheid  

Reageer gemakkelijk op guur weer en de omgeving, speciale camera's voor verkeersknooppunten, duurzaam

6. meerdere brandpuntsafstanden zijn beschikbaar om te voldoen aan de verschillende kruispuntvereisten

Groothoeklens: wordt gebruikt voor detectie van aanwezigheid van voertuigen dichtbij het Vid Det Cam-gebied: detecteren van voertuigen op de parkeerlijn;

Smalle-hoeklens: voor detectie van aanwezigheid van voertuigen in gebieden ver van de camera: vroege detectie van voertuigen die de kruising naderen;

7. voertuig detectie functie, intelligent verkeersbeheer

Het intelligente signaallicht kan worden bestuurd volgens de verkeersstroom van de verkeersdetectiecamera, welke verkeersstroom op de kruising groot is, de intelligente signaallicht-vrijgavetijd, en een aanpassing van de signaallicht-timing uitvoeren om de verkeerscongestie effectief te verwijderen.

8. vervoer schokbestendige tas, anti-druk

Transporteer schokbestendige bellenzakken, anti-druk, vochtabsorptie, schokbestendig en schokbestendig en bescherm uw producten effectief.

Directe visuele verificatie van het bestaan ​​van de TCD-reeks van het gebied stelt u in staat het detectiegebied van de aanwezigheid van voertuigen te lokaliseren en te verifiëren. Aangezien deze gebieden op videobeelden verschijnen, kunt u deze gebieden gemakkelijk verplaatsen naarmate de verkeersomstandigheden veranderen.

voertuig

Voordelen van Vid Det Cam:

1. integratie van klein formaat (met camera & controller)

2. brede dynamische, hoge gevoeligheid.

3. niet-intrusieve grondinstallatie.

4. aangepast aan dag en nacht

5. realtime verificatie en monitoring  

6. real-time verkeersinformatie

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us