Countdown Timer Verkeerslichtlichtfunctie introductie

2020-04-22

Countdown Timer Verkeerslichtlicht

Countdown Timer Traffic Signal light het toepassingsgebied is erg breed, er zijn veel gevallen waarin high-power verkeerslichten en countdown gecombineerd worden. Onder de klanten van ons bedrijf gebruiken sommige landen graag de combinatie van aftellen en signaallichten. De kracht van verkeerslichten is onderverdeeld in hoog vermogen en laag vermogen. Soms houden sommige klanten van verkeerslichten met een hoog vermogen en kan het aftellende merk alleen een laag stroomverbruik gebruiken. De ingenieurs van ons bedrijf kunnen aan deze voorwaarde voldoen. Zoals te zien is in de figuur, combineerden de vijf lonten verkeerslichten, twee pijlen, er zijn twee volledige schermlichten.   Pijlen en volledige schermverlichting zijn krachtige lonten, terwijl aftellende lonten een laag vermogen hebben.   En de kleur van de afteltijd is gebaseerd op welk signaallicht eromheen is ingeschakeld en welke kleur helder is.   Dit kan meer kosten besparen.   De functie van het aftellen is om de passerende voertuigen aan de wachttijd te herinneren.   Als het rode lampje bijvoorbeeld brandt, laat het aftellen zien dat de rode lampkralen ook gaan branden. Volgens de tijd die door het besturingssysteem is ontworpen, gaat het groene lampje branden en verandert het aftellen in een groene aftelling, en wordt vervolgens gebaseerd op de tijd die door het besturingssysteem is ontworpen.   Op deze manier kunnen we weten dat de countdown-lampkralen de vorm kunnen hebben van drie-in-één lampkralen. Zolang de bijbehorende controller is aangesloten, kan de kleurverandering van het aftellen ook worden gesynchroniseerd met de omliggende verkeerslichten.

Countdown Timer Verkeerslichtlicht

 

Het volgende geval heeft betrekking op het controlesysteem. Het gecombineerde gebruik van het regelsysteem en het aftellende verkeerslicht kan voornamelijk beginnen met het matchen van de parameters van het ontwerp van het regelsysteem en de parameters op de lampparels, en ze kunnen samen worden gebruikt zolang de parameters gerelateerd zijn. Edel ' De besturingsmachine van de tweede generatie kan worden gebruikt voor APP-bediening voor mobiele telefoons. De afbeelding toont een foto van een klant die het controlesysteem, verkeerslichten en aftellen gebruikt, het controlesysteem is verbonden met de signaallichten van elke fase, de tijd in deze richting, zowel het plan als het model kunnen worden vastgesteld en het gebruik van de Countdown Timer Verkeerslichtlicht is ook heel eenvoudig, net als alle signaallichten en een bedieningsmechanisme.   Het aftellen is alleen om het reizende voertuig de wachttijd te laten weten.

stoplicht

Dit is een foto van een case die door een klant is verzonden. De klant vroeg om twee verkeerslichten en een aftelling op de kruising. De klant kocht een serie met drie lampen van 400 maten en voor de aftelmaat werd ook 400 mm gebruikt. Dit ontwerp en match is zeer geschikt voor deze brede straat. De installatiemethode is ook erg handig. De draad van de lont wordt direct uitgetrokken voor aansluiting en de draad van het besturingssysteem is verbonden met de hoofddraad, zodat het geïntegreerde werk kan worden voltooid.

generatie controle

als u meer producten of countdown Timer Traffic Signal light wilt weten. kunt u ons bedrijfsweb bezoeken (http://www.nobledled.com)

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us