Voertuiglusdetector met topkwaliteit

2020-04-01

Voertuiglusdetector

Voertuiglusdetector met topkwaliteit

Shenzhen Noble OPTO Co., Ltd heeft verschillende soorten voertuiglusdetectoren vervaardigd om het verkeer beter te analyseren. En deze producten kunnen niet alleen worden gebruikt voor het beheren van verkeer, maar ook voor het aansturen van kaartautomaten op parkeerterreinen. Noble OPTO-voertuiglusdetector heeft het voordeel van hoge gevoeligheid, lichtbescherming enzovoort.

lus detector

Toepassing en voordelen van het gebruik van een verkeersinductieve voertuiglusdetector

Noble voertuiglusdetector wordt overal gebruikt waar een voertuiglus moet worden gedetecteerd, bijvoorbeeld voor het bewaken en veilig bewaken van toegangswegen of voor het tellen van voertuigen. Het uitgangssignaal kan worden gebruikt voor het aansturen van deuren en poortaandrijvingen, het bedienen van slagbomen. Het gebruik van een voertuiglusdetector voor de oprit van de poort is erg handig. Als u bijvoorbeeld met de auto terug naar huis rijdt, hoeft u geen ' Je hoeft er niet uit om het hek te openen, de lusdetector detecteert het metaal van je auto en het hek gaat automatisch open totdat je auto het erf oprijdt. Vervolgens gaat de deur dicht wanneer deze het metaal van uw auto niet kan detecteren. Het beeld blies is de modus van gateway-rijden. U moet de grond graven om de lus onder de grond te plaatsen, en de lengte van de lus kan nodig zijn.

voertuig lusdetector

   

Aan de ene kant van verkeersanalyse helpt het gebruik van voertuiglusdetectoren veel. Dit product kan een signaal uitvoeren en het signaal vervolgens naar het verkeerscontrolebureau verzenden. Het kan de verkeersopstopping verminderen en het politiebureau veel helpen. Anderzijds vervaardigt ons bedrijf ook   parkeersensor voertuiglusdetector, dit product wordt meestal toegepast bij de ingang van de parkeerterreinen. Voordat je de parkeerplaatsen oprijdt, detecteert de sensor je auto, kun je vervolgens naar binnen rijden en kan hij ook de lege parkeerplaats tellen.

    voertuig lusdetector   T De vorige foto is de lusdetectortoepassing op de parkeerplaats.     lus detector  

Het laatste beeld is de installatie van een voertuiglusdetector bij toepassing in verkeersanalyse, het moet worden geïnstalleerd in een controlesysteem.

 

En er zijn Single & Dual channel kan worden gekozen. Bovendien zijn de positie en installatie van de detector erg belangrijk. De detector moet zich zo dicht mogelijk bij de detectielus bevinden. In de toepassing, waar twee of meer lusdetectoren en detectielussen zijn geïnstalleerd, stelt u de ene detector in op hoge frequentie en de andere op lage frequentie om de effecten van overspraak tussen de twee systemen te minimaliseren. De detectielussen en detectoren moeten minstens 2 meter uit elkaar worden geplaatst.

Shenzhen Noble Opto Co., Ltd is en zal er altijd naar streven om zijn productiekwaliteitsnormen te verbeteren en om de productie efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Sinds de oprichting van het bedrijf erkennen we het belang van het leveren van producten van goede kwaliteit en de beste pre-to-after-sales, en we doen altijd ons best om onze ontwerp- en productiecapaciteit te verbeteren. Bovendien hebben we de led-verkeerslichten EN12368, ITE, CE, ISO9001-certificering. Onze producten worden geëxporteerd naar overzeese markten rond Europese landen en het Midden-Oosten, zoals Zweden, Engeland, Italië, Polen, Roemenië, Servië, Turkije, Israël, Spanje, de VS, Rusland Ross, Singapore enzovoort. Onze filosofie voor management is om onze klant te bedienen met de beste kwaliteit en eerlijkheid. We hebben een strikt beleid voor kwaliteitscontrole geïmplementeerd om producten van hoge kwaliteit te leveren die zelfs onder zware klimatologische omstandigheden kunnen werken. Het kiezen van Noble Vehicle Loop Detector is uw goede keuze.

loop detector

        detector detector

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us