infrarood fotocelsensor voor parkeersysteem

straal infrarood fotocel

straal infrarood sensor met goede kwaliteit. In ons leven negeren we   veel kleine details, maar het ’ is erg belangrijk, het beschermt mensen ' s persoonlijke veiligheid en eigendomsbeveiliging. Zoals een lusdetector voor de parkeersystemen. Om de voertuigen met succes te verzekeren. Wanneer voertuigen door de lus gaan, zal de slagboomarm niet per ongeluk de auto raken. De voertuigdetectoren detecteren voornamelijk alle   metalen voorwerpen, vooral voor voertuigen. Om alomvattende veiligheidsmaatregelen te bereiken, zullen we voorstellen om infrarood fotocelbundelsensoren   toe te voegen om voetgangers of voertuigen beter te beschermen via de toegangs- en uitgangspoort.

straal infrarood fotocel

De infrarood fotocel ' s volledige naam is " Actieve infrarood inbraakdetectoren. De basisstructuur omvat de zendterminal, ontvangerterminal, de bundelintensiteit van licht, optische lenzen. Actieve infrarood inbraakdetector is door de straalblokkerende modus te gebruiken.   wanneer een persoon of object de bewakingsbeschermingszone overschrijdt of een uitgangssignaal naar andere apparaten activeert. Zoals een parkeersysteem, automatisch deursysteem en een diefstalalarmsysteem. In praktische toepassingen is de fotocelsensor   moet de juiste reactietijd van de trigger kiezen, omdat de reactietijd te kort is om onnodige interferentie te veroorzaken, zoals vliegende vogels, vallende bladeren, enz., zal vals alarm veroorzaken; en de reactietijd is te lang, het is gemakkelijk om een ​​vals alarm te vormen, wat tot geen effect zal leiden. In China specificeert de nationale norm GB10408.4-2000 actief infrarood inbraakdetector ≥ 40 ms als alarmtriggertijd, gezien de toepassingsomstandigheden van de traditionele actieve infrarood-inbraakdetector die gewoonlijk in de traditionele modelmuur wordt geïnstalleerd.

straal infrarood fotocel Voor de installatieomstandigheden op de grond is het noodzakelijk om de maximale snelheid van 10 m / s te gebruiken om de kortste schaduwtijd te bepalen. Als de breedte van de persoon 20 cm is, is de kortste onderbrekingstijd 20 ms. Het alarm wordt geactiveerd door het blokkeren van ≥ 20 ms. De nationale standaard GB10408.4-2000 actieve infrarood inbraakdetector zal niet worden gealarmeerd als het ≤ 20 ms. Infrarood fotocelsensor kan ook worden gebruikt in een verscheidenheid aan automatische deuren, poorten, rolpoorten, garagedeuren, evenals antidiefstalalarmsysteem, magazijnbewakingsbeheer, signaaluitgang activeert de overeenkomstige bediening, bestuurt het hek en de roldeurlift , deuren of alarmen en ander ingesteld gedrag schakelen. Daarom is het toepassingsgebied van infrarood fotocelsensor   technologie is zeer uitgebreid, maar in het eigenlijke applicatieproces zijn er vaak verschillende soorten interferentie, zoals zonlicht en andere lichtbronnen die een groot aantal infraroodstralen bevatten. Deze externe interferenties worden de bottleneck van de stabiele toepassing van infraroodfotocelsensoren. De balk   infrarood fotocelsensor is   verwerkt met behulp van een speciale technologie.   Verminder de interferentie van externe omstandigheden. Een fotocelsensor zeer stabiel laten werken. ObTra   infrarood fotocelsensor   heeft de langste detectieafstand van maximaal 30 meter in alle omgevingen, krachtige infraroodtechnologie en heeft vele voordelen zoals anti-interferentie, anti-blind circuit, geïmporteerde grondstoffen en uniek ontwerp, om de hoge veiligheid van klanten te verbeteren met behulp van onze producten, NobTra   beloofde een product van 12 maanden ' s garantie. Welkom om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in onze infrarood fotocelsensor.

straal infrarood fotocel

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us