digitale countdown timer met solar draadloze controller

digitale countdown timer  

NobTra met een verschillende digitale countdown-timer.   De rood-groene   countdown timer wordt gebruikt als een veiligheidsvoorziening voor   weg   verkeershulpsignalen, het kan worden weergegeven in   synchronisatie met verschillende verkeerslichten. Het kan de resterende tijdsinformatie van rode, gele en groene lichten voor motorvoertuigen, niet-motorvoertuigen en voetgangerslichten verstrekken, waardoor de vertraging voor voertuigen of voetgangers om de kruising te passeren wordt verkort en de efficiëntie van de stedelijke wegen aanzienlijk wordt verbeterd. verkeer. De digitale   afteltimer, ook bekend als het aftellen van het wegverkeerssignaal, wordt voornamelijk gebruikt om kruispunten met een vaste tijd, meerdere perioden en meerdere schema's verkeerslichten te regelen. Het toont een afteltijd van 3 cijfers met een maximale weergavetijd van 999 seconden. Het kan alle groene lichten, gele lichten of roodlichttijd tegelijkertijd weergeven.

digitale afteltimer

NobTra rood groen oranje afteltimer werkt goed met ons draadloze zonnecontrollersysteem. Omdat onze timer de studiemodus was.   Meestal. De digitale countdown-timer werkt met het verkeerslicht van het voertuig en een ander model was een 200 mm dynamisch voetgangersverkeerslicht met een countdown-timer. Verschillende klanten hebben verschillende eisen. Daarom hebben we afteltimers van verschillende grootte voor uw keuze. Met 200 mm / 300 mm / 400 mm / 500 mm. Voor de digitale. We hebben 1 digitaal,   2 digitaal, 2 cijfers en een half, 3 digitaal.    

digitale afteltimer

Het voordeel van de digitale countdown-timer

1. met behulp van hoge helderheid Taiwan Epistar chip lamp kralen, de kleur is opvallend, de kleur is verschillend, en het heeft een goede zichtbaarheid, ongeacht dag en nacht. Laag verlies, uniforme helderheid, standaard chromatogram, lange levensduur. Vergeleken met traditionele lichtbronnen (zoals gloeilampen, wolfraam-halogeenlampen) is de energiebesparing ongeveer 85%.

Het door ons ontworpen detectiecircuit heeft isolatie- en anti-interferentiefuncties, die 120 volt piekinterferentiespanning of lekspanning kunnen filteren. Uniek circuitontwerp, via een speciaal optisch distributiecircuit, kan het licht een uniform effect bereiken. De gemengde circuits zijn onderling verbonden en onafhankelijk. Een lamprups is beschadigd en heeft geen invloed op de werking van andere LED-lampen. Het oppervlak van de printplaat is behandeld met een matte coating om het verkeerslichtlicht storingsvrij en hoge betrouwbaarheid te laten schijnen.

3.   NobTra afteltimer maakt gebruik van microcomputerbesturingstechnologie, die automatisch de tijd van verkeerslichtlichten in realtime kan detecteren of ontvangen. Het ingebouwde software- en hardwarewaakhondcircuit maakt het stabiel en betrouwbaar. Met behulp van een CPU-processor voor timing kan het automatisch de aan- en uit-tijd van verkeerslichten volgen zonder handmatige aanpassing. Als er een fout is in de tijd van het verkeerslicht, kan de countdown timer automatisch worden gecorrigeerd.

4.NobTra countdown timer gebruikt Meanwell constante spanning en constante bronvoeding om een ​​stabiele productkwaliteit te garanderen. Klein formaat, lichtgewicht, laag stroomverbruik, stabiele uitgangsspanning en goede weerstand tegen sperspanning. Aanpassen aan een breed spanningsbereik. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC kan normaal werken.

5.NobTra digitaal aftellen   timer   serie verkeerslichten hebben een verscheidenheid aan behuizingen om aan de behoeften van verschillende toepassingsscenario's te voldoen. Onder hen zijn de 200 mm, 300 mm en 400 mm countdown-timerschalen gemaakt van pc-materiaal met een lichtgewicht, hoge hardheid en hoge flexibiliteit; het is volledig afgedicht met UV-bestendige siliconen en lekt geen water. De hele afteltimer is licht in gewicht en eenvoudig te installeren. De afteltimer van 500 MM maakt gebruik van hoogwaardige aluminium profielen, eenmalig gegoten aluminium, sterk en duurzaam, geschikt voor alle soorten slecht weer.

6. de aluminium zonneklep   vermijdt direct zonlicht om het kleurlicht te beïnvloeden. Het elektrostatische poederspuitproces op hoge temperatuur wordt toegepast, dat niet roestig is en niet gemakkelijk te oxideren. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, extreme kou, vervorming, veroudering, waterdicht en vochtbestendig.

digitale afteltimer

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us