100 mm hoog flux verkeerslicht voor kruising

100 mm hoog flux verkeerslicht voor knooppunt  

100 mm hoog flux verkeerslicht. We kunnen het volledige bal, voetganger, rode kruis groene pijlsymbool doen. Baseer u op uw werkelijke behoefte. We kunnen een bijbehorend verkeerslichtlicht voor u aanbieden. Met IP65 waterdicht testen. Met zonneklep PC behuizing en direct zonlicht op de lampenkap vermijden. Wat ' s meer. We zullen C-vormige montagebeugels uitrusten. het verkeerslicht bevestig je eenvoudig aan de lichtmast.   En je ziet ook het stoplicht in het parkeersysteem.   100 mm hoog flux verkeerslichtlicht werkt met de lusdetector, barrière voor tolstation.

100 mm hoog flux verkeerslicht

 

100 mm rood + groen voetgangers verkeerslicht met hoge flux kan ook worden gebruikt voor de 4-way kruising. Klein formaat en hoge helderheid LED-chips.   De lichte schaal aan de binnenkant met 1 stuks " Osram LED " import uit Duitsland. Met 5 jaar kwaliteitsgarantie.   Onze ingenieur test het op de zichtbare afstand. De zichtbare afstand meer dan 500 meter. NobTra met een fabrikant ' s verkeerslicht meer dan 11 jaar in China. We hebben productieapparatuur en testapparatuur voor onze 100 mm rood + groen   high-flux verkeerslichtproductie.

100 mm hoog flux verkeerslicht

Waarom veel klanten kiezen voor het 100 mm krachtige verkeerslicht.

Eerste. Met geavanceerde vooruitzichten en klein formaat. u kunt wat verzendkosten besparen.

Tweede. Met geïmporteerde LED-chips en kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Derde. Met sterke ASB + PC-behuizing. Voeg geen ander recycleermateriaal toe en elk onderdeelmateriaal was grondstof.

Vierde.   De waterdichte structuur keurt flexibele siliconenrubber afdichtringonderdelen goed, stofdicht, waterdicht, vlamvertragend, anti-veroudering, de lampbehuizing is schokbestendig, anti-val, geen diamant, ventilatie, goede warmteafvoer, IP65 waterdicht. In combinatie met het algehele ultradunne ontwerp, licht en eenvoudig te installeren, het algehele uiterlijk is mooi, won een aantal patentcertificaten.  

Vijfde. De optische lens wordt onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld volgens de lamprups, en het originele licht wordt opnieuw uitgezonden. Vergeleken met gewone verkeerslichten met laag vermogen zijn verkeerslichten met hoog vermogen helderder, gelijkmatiger en zachter licht en verminderen ze de verblinding van de bestuurder ' s ogen.

Zesde. De voeding maakt gebruik van een geïsoleerde schakelende voeding, brede ingangsspanning, korte opstarttijd, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging, enz., En de uitgang is ontworpen met constante stroom en constante spanning. De gehele stroomvoorziening is laag voor laag gecontroleerd vanaf het ontwerp tot de aanschaf van materialen tot de verouderingstest. Het verouderingsproces is strikt gebaseerd op de opgegeven tijd en volledige veroudering. Voorkom resoluut dat slechte producten uit de fabriek stromen en zorg voor een stabiele werkomgeving voor de lichtbron.

Zevende. Het product heeft het hele ontwerp van gegoten aluminium om warmte af te voeren, de warmte die door de lichtgevende lampkraal wordt geproduceerd, wordt op tijd in de lucht uitgestoten en de levensduur van de LED wordt verbeterd.

Achtste. Normaal werken bij een temperatuur van -40-60 ℃, waarbij de normale werking van het product wordt vermeden vanwege de verandering van de omgevingstemperatuur.

Negende. De afgewerkte lont wordt getest door de tafel na montage te schudden en de trillingen die tijdens het transport worden geproduceerd, kunnen worden gesimuleerd, wat de slechte producten veroorzaakt door lassen kan elimineren en een sleutelrol speelt bij het verbeteren van de kwaliteit van het product.

Tiende. De bescherming van verpakkingsproducten, volgens het ontwerp van de hele productvorm, parel katoenen verpakking, parel katoen heeft de voordelen van vochtbestendig, schokbestendig, sterke taaiheid, recycling, milieubescherming, sterke slagvastheid enzovoort, om de kwaliteit van producten te beschermen .

Elfde. 100 mm hoge flux verkeerslichtfresnel-lens heeft een plat oppervlak, maar kan als sferische lens worden gebruikt. Omdat de Fresnel-lens in principe plat is, kan deze een enorme ruimte bieden en het gewicht verminderen, en is de brandpuntsafstand korter dan het diafragma, wat niet mogelijk is met sferische lenzen. Daarom kan het worden gebruikt in verkeerslichten met hoge doorvoer om een ​​uniforme lichtverdeling te bereiken.

100 mm hoog flux verkeerslicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us