High-flux verkeerslichtserie met 300 MM (12 inch)

2020-12-12

300 MM (12 inch) high-flux verkeerslichtserie

300 MM (12 inch) high-flux verkeerslicht is ontwikkeld door onze engineering R & D-team gebaseerd op gewone verkeerslichten met laag vermogen na jaren van niet-aflatende inspanningen. In vergelijking met gewone verkeerslichten met een laag vermogen zijn verkeerslichten met een hoog vermogen populairder bij de klant.

verkeerslicht met hoge flux

Voordeel:

Ten eerste gebruikt de verkeerslichtbron met hoge flux 3 stks hoge flux 1W Osram LED-chips, die helderder zijn, meer uniforme lichtemissie, minder dosering, lage onderhoudskosten, langere levensduur en meer gegarandeerde kwaliteit.

 

Ten tweede, de voeding keurt geïsoleerde schakelende voeding, brede ingangsspanning, korte opstarttijd, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging, enz., En de uitgang is ontworpen met constante stroom en constante spanning. De gehele voeding is gecontroleerd laag per laag van het ontwerp tot de aanschaf van materialen tot de verouderingstest. Het verouderingsproces is strikt gebaseerd op de opgegeven tijd en volledige veroudering. Voorkom resoluut dat slechte producten uit de fabriek stromen en zorg voor een stabiele werkomgeving voor de lichtbron.

 

Ten derde heeft Fresnel-lens een plat oppervlak, maar kan deze als sferische lens worden gebruikt. Omdat de Fresnel-lens in principe plat is, kan deze een enorme ruimte bieden en het gewicht verminderen, en is de brandpuntsafstand korter dan het diafragma, wat niet mogelijk is met sferische lenzen. Daarom kan het worden gebruikt in verkeerslichten met hoge doorvoer om een ​​uniforme lichtverdeling te bereiken.

Ten vierde, de optische lens wordt onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld volgens de lampparel, en het originele licht wordt opnieuw uitgezonden.Vergeleken met gewone verkeerslichten met laag vermogen, zijn verkeerslichten met hoog vermogen helderder, uniformer en zachter licht en verminderen de verblinding van de bestuurder ' s ogen.

verkeerslicht met hoge flux

Ten vijfde, het product neemt het hele ontwerp van gegoten aluminium aan om warmte af te voeren, de warmte die door de lichtgevende lampkraal wordt geproduceerd, wordt op tijd in de lucht uitgestoten en de levensduur van de LED wordt verbeterd.

Ten vijfde, het product neemt het hele ontwerp van gegoten aluminium aan om warmte af te voeren, de warmte die door de lichtgevende lampkraal wordt geproduceerd, wordt op tijd in de lucht uitgestoten en de levensduur van de LED wordt verbeterd.

 

Ten zevende, alle bevestigingsschroeven van verkeerslichten met hoge flux zijn gemaakt van 304 roestvrijstalen schroeven. Alle schroeven hebben de strenge zoutsproeitest doorstaan ​​om er zeker van te zijn dat ze niet roesten bij langdurig buitengebruik in ruwe omgevingen. De roestvrijstalen constructie is belangrijk voor kuststeden.

hoog

Achtste, normaal werken bij een temperatuur van -40-60 ℃, waarbij de normale werking van het product wordt vermeden door de verandering van de omgevingstemperatuur.

Ten negende, de afgewerkte pit wordt getest door de tafel na montage te schudden en de trillingen die tijdens het transport worden geproduceerd, kunnen worden gesimuleerd, wat de slechte producten veroorzaakt door lassen kan elimineren en een sleutelrol speelt bij het verbeteren van de kwaliteit van het product.

 

Tiende, de waterdichte structuur keurt flexibele siliconenrubber afdichtringonderdelen goed, stofdicht, waterdicht, vlamvertragend, anti-veroudering, de lampbehuizing is schokbestendig, anti-vallen, geen diamant, ventilatie, goede warmteafvoer, IP66 waterdicht. In combinatie met het algehele ultradunne ontwerp, licht en eenvoudig te installeren, het algehele uiterlijk is mooi, won een aantal patentcertificaten.

hoog

Ten elfde. We hebben strikte QC-procedures geïmplementeerd in alle stadia van onze productie om producten van hoge kwaliteit te leveren die zelfs in zware omstandigheden volledig kunnen functioneren. Door alle binnenkomende grondstoffen te testen, zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan onze kwaliteitsgarantie van 5 jaar. 300 mm hoog flux verkeerslicht is gebruik   PC-behuizing verkeerslicht en   LED verkeerslicht.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us