meervoudig slaaf solar draadloos controller-systeem

meervoudig slaaf solar draadloos controller systeem  

NobTra meervoudig zonne-energie draadloos controller-systeem maakt het verkeersbeheer eenvoudiger en handiger.   Met draadloze afstandsbediening. Extra.   Meerdere slave-zonne-draadloze controller-systemen kunnen de schade aan het besturingssysteem elimineren die wordt veroorzaakt door een ongereguleerd elektriciteitsnet en onweer. Het systeem   wordt aangedreven door een batterij. Overdag zet het zonnepaneel lichtenergie om in elektrische energie om het systeem te voeden. De overtollige elektriciteit wordt opgeslagen in de batterij en de elektrische energie wordt 's nachts aan het systeem afgegeven.

meervoudig slaaf solar draadloos controller-systeem

Solar draadloze verkeersregelaar heeft 16 stks slave controller en 1 stks master controller.  

Elke slaafcontroller heeft een eigen IP-adres. Dus 16 stks zalfcontroller hebben 16 stks verschillende IP-adressen. U kunt het in elke richting zetten.   Extra. u kunt de looptijd van elke verkeerslichtcontroller instellen. Het ' Het is handig om de tijd van het verkeerslicht in te stellen via de telefoon-app of computer. 1 stks master controller rust maximaal 16 stks slave controller uit.   De meervoudige zalfcontroller is geschikt voor complexe kruispunten of aangrenzende kruispunten (de afstand tussen aangrenzende kruispunten moet meer dan 1 meter zijn). Als twee aangrenzende kruispunten 1 stuks hoofdcontroller en 16 stuks zalfcontroller installeren. Dit bespaart niet alleen kosten, maar vergemakkelijkt ook de installatie.   meerdere slave solar draadloze controller systeem werktemperatuur was -40 graden tot 60 graden.   Intelligent zonnecontrolesysteem geschikt voor de complexe kruising. Zoals 5-weg kruispunt, 6-weg kruispunt en Aangrenzend kruispunt. Gebaseerd op uw werkelijke behoefte. We kunnen verschillende verkeersoplossingen voor u bieden.  

meervoudig slaaf solar draadloos controller-systeem

Het voordeel van de   meervoudig slaaf solar draadloos controller systeem  

1. Met WIFI-communicatie tussen controller met mobiele App.Set de afstand binnen 20 meter. Controle door mobiele APP, it ' is handig voor het programma en het debuggen op de site.

2. Het systeem maakt gebruik van draadloze communicatie tussen elke richting en is samengesteld uit een hoofdcontroller en een zalfcontroller, waardoor materiaal- en arbeidskosten voor het leggen van kabels worden bespaard.

3. De signaaldekking van de host en slave is breed, tot 200 meter, signaalstabiliteit. Het is geschikt voor grote en complexe kruispunten.

4. een host, meerdere slaven. Er is slechts één host nodig en 1-16 slave-signalen kunnen willekeurig worden toegevoegd.

5.GPS voor realtime synchroon, laat de groene golffunctie uitkomen. Zorg voor groene lichten op alle kruispunten om een ​​inspectie door nationale leiders te vergemakkelijken.

6. Signaalplan: 240 oplossingen toestaan, 30 periodetijd, 240 menu's met 60 fasen. Weekplan, speciaal dagplan, alle rode tijd, rode verlenging, etc. toestaan. De controller kan worden ingesteld met een weekplan-instelling (maandag tot zondag) en vakantieplan-instelling.  

7. Elke salve controller had zijn eigen IP-adres. U kunt het in elke richting plaatsen. (Oost, Zuid, West, Noord). 16 slaven worden tegelijkertijd gebruikt en de signalen interfereren niet met elkaar.

8.Multip-slave solar draadloos controller-systeem is geschikt voor allerlei gangbare kruispunten, zoals kruisingen, T-vormige kruispunten, enkelvoudige kruisingen, enz., En ondersteunt maximaal 64 rijbesturingen (36 voertuigkanalen, 16 voetgangers kanaal).            

9. Ondersteuning van meerdere communicatiemethoden. Ethernet-communicatie, WIFI-communicatie, GPRS-communicatie, 4G-communicatie.

10. Ondersteuning van communicatie met één computer en gecentraliseerde besturingscommunicatiemodus van de bovenste computer. Gecentraliseerde controle van meerdere kruispunten in de stad kan worden bereikt door gecentraliseerde controle.

11. controlecentrum monitoring functie. Meervoudig slave solar draadloos controller systeem   kan bewaking op afstand van het controlecentrum, online pc-terminal voor verkeersstroomcontrole en handmatige tussenkomst realiseren

12. Meervoudig zonne-energie draadloos controller systeem   kan werken met het verkeerslicht, de videocameradetector, de drukknop of een ander apparaat

13. Ondersteuning van verschillende speciale menu's. Zoals het display uitschakelen, geel knipperend aan alle kanten, allemaal rood aan alle kanten, enz .. Software verkeersmanagement controlesysteem met functie voor beheer op afstand. Zoals knooppunt af, sneloproep, gedwongen knipperen, etc.

meervoudig slaaf solar draadloos controller-systeem

 

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us