hoofdstroomverkeersleidersysteem

2020-12-15

Hoofdstroomverkeersleidingssysteem  

Het hoofdstroomverkeersleidersysteem lost het probleem van de drukte op.   NobTra hoofdstroom intelligent   controller systeem geschikt voor diverse kruispunten.   Bijvoorbeeld.   T-splitsing, 4-weg kruispunt en complexe kruising.   NobTra verkeersregelingssysteem met de 16 signaalgroepkanaaluitgang.   GPS-tijdsynchronisatie, actueel verkeer, voetgangersdrukknop, groene golf zijn onze   intelligente verkeerslichtcontrollerfuncties.

hoofdstroomverkeersleidersysteem

NobTra   hoofdstroomverkeersleidingssysteem   was een ontwikkelde, intelligente verkeersregelaar. De verantwoordelijke neemt   over een embedded systeem om verkeerslichten centraal aan te sturen, wat de operatie stabieler maakt. Het   De hele machine heeft een modulair ontwerp, wat handig is voor onderhoud en reparatie. Met   communicatiemethoden zoals Ethernet, glasvezel en 4G, het hele systeem kan op afstand   in realtime gecontroleerd op elke plaats die wordt gedekt door internet. De vriendelijke mens-computer-interactie   interface stelt u in staat om de status van elk kruispunt gemakkelijker te configureren en te bewaken.   Gemakkelijk om de parameters in te stellen en eenvoudige bedradingsmethoden geclassificeerd. Hoofdstroomvoorziening van de tweede generatie NobTra   controlesysteem lost het drukke probleem op. Ga uit van de feitelijke situatie van het kruispunt. Het maximum   stel 240 menu's in met 30 fasen en kan ook het verschillende tijdsperiode verkeerslichtplan instellen. Verspreid de spits. Het drukte probleem is goed op te lossen.    

hoofdstroomverkeersleidersysteem

 

Het voordeel van het hoofdverkeersleidingssysteem:

1. Ingebouwde draadloze module, de verste draadloze transmissieafstand is 10 meter.

2. controle door mobiele APP, het ' is handig voor het programma en het debuggen op de site

3. Goede compatibiliteit. Parameter instellen via mobiele telefoon, computer, tablet of notebook, u kunt hem gemakkelijk aansluiten.  

4.GPS voor realtime synchroon, laat de groene golffunctie uitkomen.

5. Signaalplan: 240 oplossingen toestaan, 30 periodetijd, 240 menu's met 60 fasen. Weekplan toestaan, speciaal dagplan, alle rode tijd, rode verlenging, etc.

6. De controller kan worden ingesteld met een weekplan-instelling (maandag tot zondag) en een vakantieplan-instelling.  

7. met draagbaar ontwerp. Gemakkelijk mee te nemen en te installeren.

8. Dit systeem is geschikt voor alle soorten gangbare kruispunten, zoals kruispunten, T-vormige kruispunten, enkelvoudige kruisingen, etc. De controller met 16 signaalgroepuitgangen.  

9. Ondersteuning van meerdere communicatiemethoden. Ethernet-communicatie, WIFI-communicatie, GPRS-communicatie, 4G-communicatie.

10. Ondersteuning van communicatie met één computer en gecentraliseerde besturingscommunicatiemodus van de bovenste computer. Gecentraliseerde controle van meerdere kruispunten in de stad kan worden bereikt door gecentraliseerde controle.

11. controlecentrum monitoring functie. Het verkeerscontrolesysteem kan bewaking op afstand van het controlecentrum, online pc-terminal voor verkeersstroomcontrole en handmatige tussenkomst realiseren.

12. Hoofdstroomverkeerslichtcontroller   kan werken met het verkeerslicht, de videocameradetector, de drukknop, de lusdetector of een ander apparaat.

13. Ondersteuning van verschillende speciale menu's. Zoals het display uitschakelen, geel knipperend aan alle kanten, allemaal rood aan alle kanten, enz .. Software verkeersmanagement controlesysteem met functie voor beheer op afstand. Zoals knooppunt uit, haast bellen, gedwongen knipperen, enz

14. Google, Bing, enz. Kaart niet nodig om de kaartondersteuning online kaart en offline kaartgegevens bij te werken.

15. NobTra-hoofdstroomverkeersleidingssysteem Met goede warmteafvoer en geschikt voor verschillende omgevingen.

hoofdstroomverkeersleidersysteem

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us