LED Verkeerspaal Licht

LED Verkeerspaal Licht

LED verkeerslicht paal

SPECIFICATIES VAN LEIDEN verkeerspaallicht

Veel autobezitters hebben deze ervaring. Er is maar één rijstrook op de weg of er zijn bomen die wegen aan weerszijden van de weg blokkeren. Als de verkeerslichten wachten, is de chauffeur ' De zichtlijn wordt geblokkeerd door de boom of de grote vrachtwagen of bus ervoor, en de verkeerslichten op de kruising zijn niet zichtbaar. Het gedrag van het signaallicht wordt dus verkeerd begrepen. Om dit probleem op te lossen ontwierp Noble Opto de LED verkeerspaalverlichting. LED verkeerspaalverlichting   worden afzonderlijk op de dwarsarm en de verticale paal van de verkeerspaal signaallicht gemonteerd. Als het sein rood is, licht LED verkeer   mastlamp   wordt synchroon weergegeven als een rood licht; als het seinlicht verandert in een geel licht, wordt het verkeerslicht volgbuis synchroon geel weergegeven; wanneer het signaallicht verandert in een groen licht, LED verkeerspaallicht   wordt synchroon groen weergegeven.   Het belangrijkste verschil tussen dit soort LED-verkeerspaalverlichting   en gewoon signaallicht is   rood amberkleurige groene kleur dat er twee opvallende verkeerslichtpalen licht   op de lichtmast, die kan veranderen met het signaallicht. Dit soort signaallicht is dag en nacht erg opvallend en het algehele uiterlijk is prachtig. Het kan worden gezien vanaf 300 meter afstand, wat erg in het oog springt, waardoor het optreden van verkeerd gesproken signaalgedrag effectief wordt vermeden wanneer het signaallicht wordt geblokkeerd.

Pool

Bedrijf

ENZHEN NOBLE OPTO CO., LTD is en zal er altijd naar streven om zijn productiekwaliteitsnormen te verbeteren en om productieprocessen efficiënter en milieuvriendelijker te maken.
Er zijn conformiteitscertificaten die aantonen dat we voldoen aan relevante internationale kwaliteitsnormen zoals
EN12368, FCC, RoHS, CE, ISO9001, Softwareauteursrecht en pateent voor gebruiksmodellen van gebruiksmodellen.

SHWNZHEN NOBLE OPTO CO., LTD is een hightech particuliere onderneming, professioneel in het onderzoeken, ontwikkelen en produceren van verkeerslicht met hoge flux, verkeerssignaal op zonne-energie.Sinds (2008) de oprichting van het bedrijf erkennen we het belang van het verstrekken van producten van goede kwaliteit en de beste pre-to-after-sales, en we proberen altijd ons beste aanbod om onze ontwerp- en productiecapaciteit te verbeteren.Bovendien hebben we de led-verkeerslichten EN12368, ITE, CE IS9001-certificering.Onze producten worden geëxporteerd naar overzee markten rond Europese landen en het Midden-Oosten, zoals
Zweden, Engeland, Italië, Polen, Roemenië, Servië, Turkije, Lsrael, Spanje, VS, Rusland Ross, Singapore etc.

Pole licht

Adventage

1. Taiwan Jingyuan 5050 hoge helderheid chip

5050-chip met hoge helderheid met groot lichtgevend gebied, dat lichtenergie kan omzetten. Laagfrequente flits, weinig lichtverval, een lange levensduur, maken het hoogwaardige poollichtsignaal helderder.
 
2. Zuivere koperen geleideplaat, sterke geleidende prestaties, weerstand op hoge temperatuur.
 
Pure cooper-geleideplaat verbetert de conversieprestatie, flexibiliteit, hoge temperatuurbestendigheid.
3. Geïsoleerd waterdicht ontwerp IP68 waterdichtheid.  

Het stoplicht van de verkeerspaal is integraal ingegoten met pc-uithoudingsbord en epoxyharslijm. waterdichte en stofdichte prestaties en signaalniveau van hetzelfde niveau waterdicht niveau tot IP68.

4. Anti-dode lamp-technologie.

Een lampkraal is gebroken, er wordt geen licht uitgezonden en het heeft geen invloed op de normale verlichting van andere lampparels.

5. Verkeerspaallicht volgt het verkeerslichtlicht.

Het product kan automatisch verkeerslichten detecteren om volledige volgsignaallichten te bereiken (om deze functie te bereiken is een controlevox in elke richting vereist) Let op: LED-stoplichtlicht en verkeerslichtstapschakelaar verlichtingskleur. Voor automobilisten en passanten zeer goede waarschuwing.

pool

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us