Traffic Countdown Timer-serie en hete verkoop

Verkeer Countdown Timer Series

Productbeschrijving van   Verkeer afteltimer

Het   het aftellen van het verkeer wordt gebruikt als een veiligheidsvoorziening voor   weg   verkeershulpsignalen, het kan worden weergegeven in   synchronisatie met verschillende verkeerslichten.Het kan de resterende tijdinformatie van rode, gele en groene lichten voor motorvoertuigen, niet-motorvoertuigen en voetgangerslichten verstrekken, waardoor de vertraging voor voertuigen of voetgangers wordt verkort om de kruising te passeren en aanzienlijk verbetert de efficiëntie van het stadsverkeer.

De afteltimer voor het verkeer, ook wel het aftellen van het verkeerssignaal genoemd, wordt voornamelijk gebruikt om kruispunten met verkeerslichten met vaste tijd, meerdere perioden en meerdere schema's te regelen. Het geeft een afteltijd van 3 cijfers weer met een maximale weergavetijd van 999 seconden. Het kan tegelijkertijd alle groene lichten, gele lichten of roodlichttijd weergeven. Het ' s ongeveer   400 mm LED-licht en digitale sleeptimer een digitale afteltimer.

Verkeer afteltimer

Het voordeel van een afteltimer zoals hieronder:

1. met behulp van hoge helderheid Taiwan Epistar chip lamp kralen, de kleur is opvallend, de kleur is verschillend, en het heeft een goede zichtbaarheid, ongeacht dag en nacht. Laag verlies, uniforme helderheid, standaard chromatogram, lange levensduur. Vergeleken met traditionele lichtbronnen (zoals gloeilampen, wolfraam-halogeenlampen) is de energiebesparing ongeveer 85%.

2. het detectiecircuit dat we hebben ontworpen heeft isolatie- en anti-interferentiefuncties, die 120 volt piekinterferentiespanning of lekspanning kunnen filteren. Uniek circuitontwerp, via een speciaal optisch distributiecircuit, kan het licht een uniform effect bereiken. De gemengde circuits zijn onderling verbonden en onafhankelijk. Een lamprups is beschadigd en heeft geen invloed op de werking van andere LED-lampen. Het oppervlak van de printplaat is behandeld met een matte coating om het verkeerslichtlicht storingsvrij en hoge betrouwbaarheid te laten schijnen.

3.   NobTra afteltimer maakt gebruik van microcomputerbesturingstechnologie, die automatisch de tijd van verkeerslichtlichten in realtime kan detecteren of ontvangen. Het ingebouwde software- en hardwarewaakhondcircuit maakt het stabiel en betrouwbaar. Met behulp van een CPU-processor voor timing kan het automatisch de aan en uit-tijd van verkeerslichten volgen zonder handmatige aanpassing. Wanneer er een fout is in de tijd van het verkeerslicht, kan de countdown timer automatisch gecorrigeerd worden.

4.   De afteltimer van NobTra maakt gebruik van een constante Meanwell-spanning en een constante bronvoeding om een ​​stabiele productkwaliteit te garanderen. Klein formaat, lichtgewicht, laag stroomverbruik, stabiele uitgangsspanning en goede weerstand tegen sperspanning. Aanpassen aan een breed spanningsbereik. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC kan normaal werken.

5.   Aftellen naar het NobTra-verkeer   timer   serie verkeerslichten hebben een verscheidenheid aan behuizingen om aan de behoeften van verschillende toepassingsscenario's te voldoen. Onder hen zijn de 200 mm, 300 mm en 400 mm countdown-timerschalen gemaakt van pc-materiaal met een laag gewicht, hoge hardheid en hoge flexibiliteit; het is volledig afgedicht met UV-bestendige siliconen en lekt geen water. De hele afteltimer voor Traffic is licht in gewicht en eenvoudig te installeren. De afteltimer van 500 MM maakt gebruik van hoogwaardige aluminium profielen, eenmalig gegoten aluminium, sterk en duurzaam, geschikt voor alle soorten slecht weer.

6.   De aluminium parasol voorkomt dat direct zonlicht het gekleurde licht beïnvloedt. Het elektrostatische poederspuitproces op hoge temperatuur wordt toegepast, dat niet roestig en niet gemakkelijk te oxideren is. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, extreme kou, vervorming, veroudering, waterdicht en vochtbestendig.

timer

installeren

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us