Verkeersnieuws in sommige steden in China

Verkeer nieuws

Onlangs heeft Noble niet alleen een verscheidenheid aan nieuwe producten gelanceerd, maar werkt het ook hard om binnenlandse en buitenlandse markten te ontwikkelen en verder onderzoek te doen op de binnenlandse markt. Het is noodzakelijk om de verkeersinformatie in China te begrijpen om het probleem beter op te lossen. Dit is hetzelfde als onze frequente bezoeken in het buitenland. het ' is hetzelfde. Ik zal ook enkele binnenlandse verkeersomstandigheden met u delen.

1.Volgens statistieken van het ministerie van Transport werden tijdens de 40 dagen van het Lentefestival Transport in totaal 870 miljoen passagiers door het hele land verzonden via spoorwegen, snelwegen, waterwegen en burgerluchtvaart, een afname van 70,9% vergeleken met dezelfde periode in 2019, en een afname van 40,8% in vergelijking met dezelfde periode in 2020. De preventie en beheersing van de transportepidemie van het Lentefestival, veilige productie en transportservice garanderen het werk krachtig en ordelijk.

Verkeer nieuws

2.Verkeersnieuws van Jilin, om de publiciteit en educatie van verkeersveiligheid te versterken, besteedt Jilin Verkeerspolitie veel aandacht aan bronbeheer en streeft naar verbetering van het beschaafde, gezagsgetrouwe en veilige rijbewustzijn van belangrijke ondernemingen en belangrijke voertuigen chauffeurs. De politie maakte volledig gebruik van de typische verkeersovertredingen en grote verkeersongevallen van grote voertuigen in het hele land en in de provincie, en gerichte verkeersveiligheidswaarschuwingen voor chauffeurs van “ twee passagiers, één gevaarlijke en één vracht ” , en voerde grote inspecties uit van belangrijke voertuigen op de weg. Betreed de bronbedrijven om veel aandacht te besteden aan strikt beheer en niet om te ontspannen, en resoluut de eerste verdedigingslinie te consolideren om verkeersongevallen te voorkomen.

verkeer

Een korte video van een vrouw die op een paard galoppeert op een stedelijke weg in Beihai, Guangxi, veroorzaakte verhitte discussies op internet. De verkeerspolitie startte onmiddellijk een onderzoek en interviewde Yi, de partij die bij de video betrokken was, en Zhong, de eigenaar van het paard in de video. Na gepraat te hebben, realiseerde Yi zich dat zijn hardloopgedrag op stedelijke wegen verborgen verkeersveiligheidsrisico's met zich meebracht, die gemakkelijk tot verkeersongevallen konden leiden, en verzekerde de politie dat soortgelijke situaties zich niet meer zouden voordoen. Renbaanexploitant Zhong zei dat hij onmiddellijk rectificatie zou uitvoeren en het beheer zou standaardiseren, legaal zou opereren en ervoor zou zorgen dat leden niet langer paarden meenemen om op stadswegen te rijden.

verkeersongelukken

4. Verkeersnieuws uit Chongqing: Toen de verkeerspatrouille van Chongqing Jiulongpo 's nachts rijden onder invloed inspecteerde, bleek dat de chauffeur Zhang verdacht werd van rijden onder invloed, en vervolgens voerde hij een ademalcoholtest uit op Zhang. Het resultaat was 41 mg / 100 ml, wat hoorde bij rijden onder invloed. Na onderzoek door de politie werd ontdekt dat er een beroepschauffeur op de passagiersstoel van de auto zat. Zhang geloofde dat de bestuurder niet vaardig was in rijvaardigheid, dus vroeg hij de bestuurder om op de passagiersstoel te gaan zitten en alleen naar huis te rijden. Uiteindelijk legde de politie een boete van 1000 yuan op voor Zhang ' s onwettige handeling van het besturen van een motorvoertuig na het drinken van alcohol. De bestuurder ' s licentie registreerde 12 punten en werd tijdelijk vastgehouden voor 6 maanden.

Op veel plaatsen in China Traffic News is de verkeerscontrole erg streng. Het verkeer is immers gerelateerd aan het menselijk leven en heeft iedereen nodig ' s aandacht!

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us