Voertuiglusdetector

Voertuiglusdetector  

Een voertuiglusdetector verwijst naar een sensor die een grondige kennis van de fysica heeft uitgevonden. Er zijn toroïdale spoeltype, vierkante spoeltype, ultrasoon type, radartype, videotype, enz., Die meestal worden gebruikt in tolpoorten op snelwegen. Er zijn toroïdale spoeltypes, vierkante spoeltype, ultrasoon type, radartype, videotype, enzovoort. Gezien de kostenprestaties en hoge betrouwbaarheid, is de voertuigdetector van het toroïdale spoeltype de meest gebruikte. Er zijn twee soorten autodetectoren met ringkernspoel: het type doos en het kaarttype. Het is voornamelijk samengesteld uit een geregelde voeding, oscillatiespoel, logisch circuit, microprocessor, interface en aandrijfcircuit, een signaaluitgangscircuit, inductiespoel, enz.

Voertuiglusdetector

Nu hebben we het over de voertuiglusdetector van Noble Opto co., LTD. We installeren de detector in een weerbestendige behuizing. De detector moet zich zo dicht mogelijk bij de detectielus bevinden en altijd uit de buurt van sterke magnetische velden worden geïnstalleerd. Bovendien moeten we vermijden dat er hoogspanningskabels in de buurt van de lusdetectoren lopen. Don ' t Installeer de detector op trillende objecten. Als de schakelkast binnen 10 meter van de lus is geïnstalleerd, kunnen normale draden worden gebruikt om de schakelkast op de lus aan te sluiten. Meer dan 10 meter vereist het gebruik van een 2-aderige afgeschermde kabel. De afstand tussen de schakelkast en de lus niet meer dan 30 meter bedragen. De lusdetector heeft ook twee modi, puls- en aanwezigheidsmodus. De puls is slechts een toestand van het verzenden van een signaal. Wanneer het voertuig bijvoorbeeld het signaal passeert, wordt het signaal uitgezonden, werkt de signaalstang en gaat deze de volgende seconde onmiddellijk uit. In de bestaande toestand, wanneer het voertuig passeert, wordt het signaal uitgezonden en het zal altijd werken in de staat van het verzenden van het signaal, wetende dat het voertuig ver weg is. Deze twee modi zijn verschillend, en de toepassingsmomenten zijn ook verschillend.

voertuig detectoren

 

Er zijn veel toepassingen van gronddetectie, zoals parkeerterreinen, ondergrondse garages, kruispunten met verkeerslichten, etc. die kunnen worden gebruikt voor voertuigdetectie, voornamelijk metaaldetectie. Om de rol van de gronddetectiespoel in het parkeersysteem te bepalen, moeten we eerst de locatie van de aarddetectiespoel weten. Er zijn bijvoorbeeld twee aspecten aan de in- en uitgangsbarrières1. Anti-smashing de auto, de balk zal niet vallen wanneer de auto op de grijper staat; 2. De auto passeert de vallende balk. Voertuiglusdetector bij de uitgangscontroller vergelijkbaar met de voertuiglusdetector bij de ingangscontroller, in het kaartleessysteem op afstand (Bluetooth-systeem, kentekenherkenningssysteem), wordt de voertuiglusdetector gebruikt om de richting van het voertuig te identificeren. Bij gebruik in een ondergrondse garage van een grote supermarkt kan het aantal garageauto's voornamelijk worden beoordeeld op basis van de passerende omstandigheden van de voertuigen en kan het aantal resterende parkeerplaatsen worden geregistreerd. In veel grote supermarkten wordt de tweerichtingslusdetector het meest gebruikt. De richting van het in- en uitstappen van het voertuig kan worden gebruikt.

parkeerplaats

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us