Slimme integratie Solar Traffic Light Introductie

Slimme integratie Solar Traffic Light Introductie

slimme integratie zonne-verkeerslicht

    Slimme integratie van verkeerslicht op zonne-energie   is ontwikkeld door onze ingenieur. Vergeleken met het normale verkeerslicht op zonne-energie. de verkeersregelaar, de zonnelading en de batterij zijn allemaal geïntegreerd in de verkeerslichtschaal.   5 in 1 verkeerslicht. 2 jaar garantie op verkeerslichten met hoog vermogen. Alles wat u wilt van een geïntegreerd verkeerslicht op zonne-energie is nodig voor de schaal, zoals ingebouwde controller, zonnepanelen, lithiumbatterij, Osram-lampkralen, handmatige schakelaar, optische lens, ondersteuning voor WIFI-verbinding, APP-instellingen, luchtvaartconnector, plug en play. Natuurlijk bereikt een geïntegreerd verkeerslicht op zonne-energie een waterdichte classificatie van IP65.

Vergelijking van slimme integratie van verkeerslichten op zonne-energie en traditionele verkeerslichten

    Door op een kruispunt of knooppunt een geïntegreerd solar verkeerslicht te gebruiken, kunnen we afscheid nemen van het traditionele verkeerslicht. We kunnen weten dat de interne structuur inclusief 1 stks controller-systeem, 1 stks zonnelading en 5 stks lithiumbatterij. Terwijl het traditionele verkeerslicht nog steeds de kast voor batterij en controller nodig heeft, moet u weten dat de kast groot en zwaar is. Zoals de foto's hieronder laten zien. En als u voor traditionele verkeerslichten kiest, kunt u enkele problemen tegenkomen, zoals hoge apparatuurkosten, omdat u de kast nodig heeft om de batterij en controller te dragen; hoge transportkosten, aangezien de kosten en de grootte van de kast of andere accessoires veel geld kunnen kosten. De interne samenstelling van de traditionele kast, er is een loodzuurbatterij, zonne-energie laden en ontladen, en een 2e generatie controller-systeem, en het is geïnstalleerd op de paal; lastige installatie, er zijn zoveel fittingen dat u misschien niet weet hoe u moet installeren; je moet veel kabels trekken, voor verkeerslichten of zonnepaneel; gebruik grote schakelkast; en de kruising is rommelig en onooglijk.

slimme integratie zonne-verkeerslicht

Voordelen van   integratie solar smart controller-systeem

  1. Integratie solar smart traffic light is kleiner dan u denkt. Met lichter gewicht en klein volume met hogere integratie. Besparing op transport-, installatie- en grondstofkosten. De verpakkingsgrootte is slechts 118 * 42 * 29 cm en het gewicht is 18 kg.
  2. Geïntegreerd zonne-verkeerslicht heeft super warmteafvoer. Met het nieuwste model 18650 lithiumbatterijgroep. Met een hoge opslagenergiedichtheid, lange levensduur, lage zelfontlading, lichtgewicht, hoge en lage temperatuur aanpasbaarheid en milieubescherming.
  3. Met hoogwaardige LED-chip. Het hele verkeerslicht gebruikt geïmporteerde Osram high-power LED-lampkralen als lichtbron en werkt samen met de zelfontwikkelde optische lens voor het openen van de mal. In vergelijking met gewone verkeerslichten met laag vermogen heeft de slimme integratie van verkeerslicht op zonne-energie een hogere helderheid, meer uniforme lichtemissie, stabielere prestaties en een langere levensduur.
  4. Met behulp van APP-instelling kruispuntplan. Het besturingssysteem maakt gebruik van de nieuwste Net- en multi-thread, multi-concurrent programmeertechnologie, gecombineerd met APP-foutopsporingssoftware, om de parameters eenvoudiger aan te passen.
  5. Multifunctioneel verkeerslicht. Klein lichaam, grote energie. Geïntegreerd controlesysteem, batterij, solar laad- en ontlaadapparaat, lithiumbatterij, verkeerslicht, zonnepaneel.
  6. Slimme integratie zonne-verkeerslicht kan horizontaal en verticaal worden geïnstalleerd, de dwarsbalk en de verticale balk kunnen worden geïnstalleerd, wat erg handig en kosteneffectief is.    

Details en toepassing weergeven

slimme integratie zonne-verkeerslicht slimme integratie zonne-verkeerslicht slimme integratie zonne-verkeerslicht

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us