200 mm rood en groen verkeerslicht in dezelfde module te koop

200 mm rood en groen verkeerslicht in dezelfde module te koop

Productdetails:

  • Merk:Nobtra
  • Serienummer: NJ211-ORG
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:Ce

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD112
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van de betaling 3-5 werkdag
  • Betalingsmiddel:T / T, bankoverschrijving, Alibaba Online-bestelling, WeChat
  • Pakket details:1Cartons / 1 Set
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 stuk / maand
Contact met ons

200 mm rood & groen   stoplicht

200 mm rood + groen verkeerslicht in dezelfde module. Volgens de werkelijke vereiste van onze klant. Nobtra r & D afdeling ontwikkelt een nieuw type verkeerssignaallicht.   Rood & Groene LED-chips in dezelfde module. Als u het rode licht wilt 00132 | signaal en u maakt gewoon verbinding met de rode draden als u wilt dat het groene licht en   U kunt verbinding maken met de groene draden.   De LED-hoeveelheid was 81 stks voor de RED en   groen.   Onze ingenieur testte dat toen de werkspanning 240VAC was. The Red Light Current   was 0.02a. Zo was het stroomverbruik van de rode verkeerslicht 4,8Watt. Wanneer de werkspanning   was 240vac. De groene lichtstroom was 0,15a. Het groene lichtverbruik was 3,6Watt.   De meeste klanten gebruiken 200 mm rood + groen verkeerslichtwerk met de Dual-Channel Loop-detectie voor het parkeersysteem. Wanneer het voertuig door de lusdetectiespoel doorloopt. Het groene licht zal draaien   Aan. De paal van de barrière zal verhogen en de auto kan veilig gaan.   Misschien ben je nieuwsgierig naar het waterdicht van het rood + groene verkeerslicht van 200 mm.   Getest in een speciale organisatie, heeft het waterdichte niveau IP65 bereikt. Goed werken in een vreselijke omgeving. Zoals zware regen, tyfoon, zandstorm.  

200 mm rood & groen verkeerslicht

 

Enkele verkeerslicht met rood & Groene kleur met aluminium zonnevizier en het kan bestand zijn tegen directe UV-stralen.  
Met C-vormige montagebeugels en L-vormige montagebeugels.   Het C-vormige beugelmateriaal was pc en
Het L-vormige beugelmateriaal was aluminium. De lichtgevende van de 200 mm Rood & groen verkeerslicht meer dan 800CD  
en de zichtbare afstand van meer dan 350 meter. Als u het verkeerslicht in de lichtpool hebt geïnstalleerd, kan het het voertuig leiden en zijn voetgangers de weg oversteken Wees voorzichtig. Vermijd voetgangers die de weg of verkeersongevallen kruisen. Grote bijdragen aan geciviliseerde verstedelijking. De LED-chips van het verkeerslicht importeren uit Taiwan. Het merk Red Chips was " Epistar " en het merk Green Chips was " Tekcore "​Toepassing goed voor het kruispunt en het parkeersysteem. Verkeersbesturingssignalen zijn apparaten geplaatst langs, naast of boven een rijbaan om de stroom van   te reguleren en reguleren Verkeer, inclusief motorvoertuigen, motorfietsen, fietsen, voetgangers en andere weggebruikers. NOBTRA 200MM ROOD & groen   Verkeerslicht met de duidelijke lens en LED-chips-levensduur van meer dan 100.000 uur. Zo kan de kwaliteit van het verkeerslicht worden gegarandeerd.   Misschien garandeert u de kwaliteit van het product.   2 jaar kwaliteitsgarantie. Tijdens   de gegarandeerde tijd. Als ons product een kwaliteitsprobleem verschijnt. We sturen het nieuwe deel naar u voor vervanging   en we betalen de verzendkosten.  

200 mm rood & groen verkeerslicht

NOBTRA exporteren alle soorten verkeerslichten te koop. Zoals voertuig 200mm rood & groene verkeerslichten, voetgangersverkeerslichten, geel knipperend verkeer   lichten, waterdichte pijlverkeerslichten, " STOP " tekenen en geïntegreerde zonne-verkeerslichten, draagbare verkeerslichten,   enzovoort. Geïnteresseerd in   een van hen. Don ' t aarzelen om contact met me op te nemen. We zullen ons best doen om goede kwaliteit voor jullie allemaal aan te bieden. Van elke lamp kraal naar elke schroef, we kiezen voor de beste kwaliteit grondstoffen om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit aan de norm voldoet.   Voor de after-sales services. We hebben een technisch ingenieur. Als u een bepaald probleem of technisch probleem hebt. U kunt consulteren   ons. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.  
200 mm rood & groen verkeerslicht

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us