Voertuig dubbelzijdige detector met lusdetectorspoel voor parkeersysteem

Voertuig dubbelzijdige detector met lusdetectorspoel voor parkeersysteem
Voertuig dubbelzijdige detector met lusdetectorspoel voor parkeersysteem

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-206
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 pc / maand
Contact met ons

Dubbelwegdetector voor voertuigen  

Vehicle Double-Way Detector met een concurrerende prijs.   De Double-Way-detector van het voertuig wordt automatisch gekalibreerd wanneer de stroom wordt ingeschakeld. Het kalibratieproces duurt ongeveer 1 seconde. Als de kalibratie bezig is, zijn de twee LED's op het paneel altijd aan. Tijdens het kalibreren mogen er geen auto's op de spoel geparkeerd staan. Als de kalibratie is gelukt, wordt de “ Detecteren ” indicator op het paneel gaat uit. Als er een auto door de spoel rijdt, is de “ Detecteren ” indicator op het paneel licht op en het relais A1 of B1 sluit. Als de spoel niet wordt gedetecteerd tijdens het kalibratieproces, knippert de bijbehorende indicator op het paneel continu. De klant kan de werking van de lusspoel wijzigen   frequentie en vermijd interface van nauwe spoellus of werkfrequentie. De gevoeligheid van de dubbelkanaals detector van het voertuig is speciaal geoptimaliseerd voor het parkeersysteem. Wanneer lagere waarden worden geselecteerd, zal het goed reageren op voertuigen met een hoger chassis of aanhangers, terwijl kleinere metalen voorwerpen zoals fietsen en trolleys de detector niet zullen veroorzaken. De gevoeligheid van de tweeweg-detector van voertuigen   aanpassing maakt gebruik van de roterende encoderschakelaar op het paneel. Er zijn tien bestanden. De " 0 " is de laagste en de " 9 " is het hoogste.   De codeschakelaar A aan de linkerkant komt overeen met de spoel A en de codeschakelaar B aan de rechterkant komt overeen met de spoel B. Stel tijdens het proefdraaien eerst de gevoeligheid in op het lage niveau. Als de dubbele lusdetector na de eigenlijke test niet reageert, moet de gevoeligheid met één stap worden verhoogd. Dit wordt herhaald totdat de voertuiglusdetector normaal en stabiel is.

voertuig dubbelzijdige detector

 

De dubbele voertuigdetector van spoelmateriaal: uitgebreide mechanische sterkte, hoge en lage temperatuur   anti-aging, zuur- en alkalicorrosiebestendigheid van de draad in de feitelijke engineering, wordt aanbevolen om Teflon hoge temperatuur zachte draad van meer dan 1 vierkante nylon omhulling te gebruiken, kan worden overwogen voor projecten met zware omgevingsomstandigheden en lange aansluitdraden. Compatibel met allerlei parkeersystemen in het land, de industriële controller, de auto valt niet. Op grote schaal gebruikt in verschillende opzichten heeft een stroomindicator en uitgangsdetectielampje, gevoeligheidsaanpassing en resetschakelaar.  

voertuig dubbelzijdige detector

Wederzijdse oversteekplaats van de dubbele detectiespoelen van het voertuig wanneer de twee inductiespoelen dicht bij elkaar zijn, de elektromagnetische velden van de twee spoelen elkaar kruisen en oversteekplaats kan leiden tot foutieve detectieresultaten. (bijv. impasse van de herhaling). In hetzelfde gebied, wanneer dezelfde voertuigdetector en de detectiespoel worden gebruikt en de detectielus relatief dichtbij is, wordt grote overspraak gegenereerd. Er kan een reeks maatregelen worden genomen om zebrapad te verminderen. Om de afstand tussen aangrenzende spoelen te vergroten, moet ervoor worden gezorgd dat de afstand tussen de detectiespoelen meer dan 2 meter is.   De vooruitzichten van de dubbele lusdetector in het voertuig zijn erg belangrijk. Omdat een ander land een andere eis heeft.  

voertuig dubbelzijdige detector

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us