Groothandelaar tweekanaals lusdetector met importrelais.

Groothandelaar tweekanaals lusdetector met importrelais.
Groothandelaar tweekanaals lusdetector met importrelais.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-205
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Groothandelaar Dual Channel Loop Detector

Groothandelaar Dual   Kanaaldetector. Betreffende de tweekanaals lusdetector. wij bieden goede kwaliteit met een goede prijs. De groothandel dual   kanaallusdetector moet worden geïnstalleerd in een waterdichte, vochtbestendige, droge omgeving zo dicht mogelijk bij de detectiespoel. De installatielocatie moet uit de buurt van warmtebronnen en sterke magnetische velden worden gekozen en moet minstens 10 mm verwijderd zijn van andere apparaten (niet te dicht bij het chassis). Of de detector goed werkt, hangt in grote mate af van de sense-ground-spoel waarop deze is aangesloten. Enkele belangrijke parameters voor het inbedden van spoelen zijn onder meer de omgeving (vermijden van hoge temperaturen, sterk magnetisch, beweegbaar metaal, enz.), Materiaal, grootte van de spoelvorm, aantal windingen en inbeddingsmethode.

groothandelaar tweekanaals lusdetector

Het outputantwoord 2 wordt bepaald door DIP3:   Als de DIP3 is uitgeschakeld.   er is output, dat wil zeggen als de voertuigen de spoel binnenkomen. 3 en 4 zijn aangesloten en ingeschakeld totdat het voertuig de spoel verlaat. Als DIP3 is ingeschakeld, is de output van relais 2 hetzelfde als die van relais 1 (bepaald door DIP1 en DIP2). Relais 1   is een multifunctionele uitgang en de uitvoermodus wordt bepaald door DIP1 en DIP2 op het moederbord. Wanneer DIP1 UIT is en DIP2 UIT, nadat het voertuig de spoel 300 milliseconden heeft verlaten, worden de 5 en 6 voet 1 seconde ingeschakeld en vervolgens uitgeschakeld; als DIP1 AAN is en DIP2 UIT, als het voertuig de spoel binnenkomt, 5 en 6 voet Onmiddellijk intrekken en uitschakelen na 300 milliseconden; Wanneer DIP1 UIT is en DIP2 AAN is, als het voertuig de spoel binnengaat gedurende 300 milliseconden, de 5 en 6 voet zijn aangesloten en ingeschakeld totdat het voertuig vertrekt. Wanneer DIP1 AAN is en DIP2 AAN en een voertuig de spoel binnenkomt, worden de 5e en 6e voet onmiddellijk in- en uitgeschakeld en vervolgens uitgeschakeld na 300 ms vertraging nadat het voertuig is vertrokken. De eenkanaals lusdetectorstandaard was de EU-norm. Voertuiglusdetector, tweekanaals verkeersdetectie, tweekanaals lusdetector.  

groothandelaar tweekanaals lusdetector

De tweekanaals lusdetector van de groothandel maakt flexibele aanpassing van de vorm en grootte van de spoel mogelijk. In de praktijk is de spoel   de omtrek kan oplopen tot 30 meter en de afmeting kan zo klein zijn als 3 meter. De spoel is minimaal 300 mm verwijderd van de rand van de rijstrook. Wanneer de omtrek van de spoel groter is dan 10 meter, duurt het meestal twee slagen. Wanneer de   omtrek van de spoel groter is dan 10 meter, duurt meestal twee slagen. Wanneer de omtrek van de spoel tussen de 6-10 meter is, duurt deze meestal drie slagen. Als de omtrek van de spoel minder is dan 6 meter, moet de spoel vier keer worden gewikkeld. Daarom. Als u een goede prijs wilt kiezen voor een tweekanaals lusdetector. Neem dan gerust contact met ons op.  

groothandelaar tweekanaals lusdetector

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us