Dubbele voertuiglusdetector Fabrikanten Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Dubbele voertuiglusdetector Fabrikanten Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten
Dubbele voertuiglusdetector Fabrikanten Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetectoren

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetector te koop,   Prijs van fabrikant van dubbele voertuiglusdetector, inductielusverkeersdetector, ontwerp van voertuiglusdetector, voertuigdetectielus-testen.

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetectoren

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetectors hebben SW1- en SW2-schakelaars en andere functies zijn anders. Als u SW2 selecteert: CH2 LOOP heeft de functie van een instelbare schakelaar; DIP 1 in Double Vehicle Loop Detector Manufacturers is een functieschakelaar die de CH2-relaisuitgangsmodus kan aanpassen. De aanpassingsmethode is dezelfde als die van CH1 (SW1-DIP4). De DIP 2 instelbare CH2-functie is een spoelsignaal-detectiemodus die op dezelfde manier wordt aangepast als CH1 (SW1-DIP5). DIP 3 & DIP 4 & DIP 5 Deze drie schakelaars hebben dezelfde functie als de CH2 gevoeligheidsschakelaar. De afstelmethode is dezelfde als die van CH1 (SW1-DIP 6 & DIP 7 & DIP 8). De twee schakelaars DIP 6 & DIP 7 zijn instelbare CH2-frequenties op dezelfde manier als CH1 (SW1-DIP 9 & DIP 10).
Als tijdens het installatieproces twee of meer sets spoelen van vergelijkbare grootte worden geselecteerd voor aangrenzend gebruik, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan het wijzigen van de spoelfrequentie. Door verschillende frequenties van aangrenzende spoelen te hebben, kan overspraakinterferentie worden geëlimineerd en de dubbele   Voertuiglusdetectorfabrikanten kunnen worden geëlimineerd. Het zintuig kan het signaal correct ontvangen en normaal werken.
RESET-knop: De detector reset de knop handmatig. Druk op de knop om de detector te resetten. Als de spoelfrequentie wordt gewijzigd, moet de reset worden uitgevoerd.

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetectoren

  de installatie van dubbele voertuiglusdetector Fabrikanten van aandacht en hoe de storing te elimineren, De grootte van de spoelsnij-installatie is over het algemeen gerelateerd aan het model waarin het voertuig binnenkomt en verlaat. Het wordt aanbevolen om bij de installatie een meeraderig snoer te gebruiken dat groter is dan 1,0 mm2 voor de spoel. De totale lengte van de draad kan 500 meter bedragen. De grootte van de snijspoel is over het algemeen ingesteld op een lengte van 1,0 m ~ 2,0 m, een breedte van 0,8 m ~ 1,2 m rechthoekige patrooninstallatie, de hoek moet zo ver mogelijk worden behandeld om te voorkomen dat de juiste hoek wordt gedraaid, de juiste hoek is gemakkelijk om de lijnhuid door te snijden, waardoor de spoel niet goed kan werken.
Voor de basisvereisten van de installatie van de spoel van de fabrikant van de dubbele voertuiglusdetector, verwijzen wij u naar de installatieaanbevelingen die wij geven. Als de omtreklengte van de aardingsspoel voor de installatie tijdens de installatie 3-4 M is, wordt aanbevolen om 6 omwentelingen rond het spoelnummer te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek te installeren om 4-6M te installeren, wordt het aanbevolen om 5 omwentelingen rond het spoelnummer te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek te installeren Lange installatie 6-10M, wordt het aantal windingen aanbevolen om 4 windingen te gebruiken; Als u de spoelomtrek kiest om 10-20M te installeren, wordt het aantal spoelomwentelingen gekozen als 3 windingen; Als u ervoor kiest om de omtrek van de spoel te installeren om 20M-UP te installeren, wordt het aantal omwentelingen van de spoel aanbevolen. Wrap-around 2 ronden.

Fabrikanten van dubbele voertuiglusdetectoren

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us