Verkeersdetectiespoel met lusspoel van goede kwaliteit in de uitverkoop

Verkeersdetectiespoel met lusspoel van goede kwaliteit in de uitverkoop
Verkeersdetectiespoel met lusspoel van goede kwaliteit in de uitverkoop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos (305 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Verkeersdetectiespoel  

Verkeersdetectie Coil werkingsprincipe. Voordat we het principe van de verkeersdetectiespoel introduceren, zullen we introduceren wat een verkeersdetectiespoel is. De " verkeersdetectiespoel " is een oscillerend circuit. Het is zo geconstrueerd dat een cirkelvormige groef   wordt gevormd op de grond, ongeveer 1 meter in diameter, of een rechthoekige groef met een vergelijkbaar oppervlak, en twee tot drie windingen van draad zijn begraven in de groef, die een inductieve spoel in de aarde vormt ' s oppervlak maakt deze spoel deel uit van een oscillerend circuit. Het bestaat uit een oscillerend circuit en een condensator. Het principe is dat de oscillatie stabiel en betrouwbaar is. Dit oscillerende signaal wordt via de conversie naar het frequentiemeetcircuit gestuurd dat is samengesteld uit de microcomputer met één chip. Meet de frequentie van deze oscillator. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, neemt de verandering van de oscillatiefrequentie toe wanneer er een metalen voorwerp is), en deze verandering wordt gebruikt als het bevestigingssignaal van de auto via de " verkeersdetectiespoel " . De sleutel tot de technologie is dat de ontworpen   oscillator is stabiel en betrouwbaar, en de frequentie verandert aanzienlijk wanneer de auto passeert. lusdetectiespoel, verkeerssensorspoel, verkeersdetectiespoel met lange levensduur. Als u meer gedetailleerde informatie over verkeersdetectiespoel wilt weten. Neem dan gerust contact met ons op. we sturen het foto's en detailspecificaties naar u toe. Over de kleur van de draad. wij bieden zwart en rood voor uw keuze. en specificaties was 305 meter 1 cirkel.  

verkeersdetectie spoel

De elektronische weegbrug is een oscillerend circuit dat detecteert of er een snelheid is waardoor de auto passeert en passeert. De werkingsprincipes zijn:   maak eerst een cirkelvormige groef op de grond met een diameter van ongeveer 1 meter of een rechthoekige groef van gelijke oppervlakte, waarbij u twee of drie windingen draad in de groef verankert, die een verborgen verkeersdetectiespoel op het oppervlak vormt.   Deze spoel maakt deel uit van het oscillerende circuit, dat bestaat uit een   oscillerend circuit. De frequentie van de oscillator kan worden gemeten door het oscillatiesignaal om te zetten in een frequentiemeetcircuit dat is samengesteld uit een microcomputer met een enkele chip. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en de microcomputer met één chip kan meten de frequentiewaarde van de verandering, dat wil zeggen, het kan worden waargenomen dat de auto voorbijrijdt. Tegelijkertijd kan het tijdsinterval tussen het begin en het einde van dit signaal worden gebruikt om de bewegingssnelheid van de auto te meten.

verkeersdetectie spoel

 

Verkeersdetectiespoel met hoge temperatuurbestendigheid, vertinde anti-oxidatie koperdraad, fluoroplastische huid. Bestand tegen verschillende media en heeft een uitstekende verouderingsbestendigheid, zuur- en alkalibestendigheid, waterbestendigheid, olielozing, vochtbestendigheid, corrosiebestendigheid en andere eigenschappen.

verkeersdetectie spoel

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us