Loopspoel van goede kwaliteit met weerstand op hoge temperatuur.

Loopspoel van goede kwaliteit met weerstand op hoge temperatuur.
Loopspoel van goede kwaliteit met weerstand op hoge temperatuur.
Loopspoel van goede kwaliteit met weerstand op hoge temperatuur.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 cirkels (300 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Loopspoel van goede kwaliteit  

Toiletrol van goede kwaliteit   bestaat uit een omringende spoel en een inductieve digitale printplaat. Corrosiewerende lus van goede kwaliteit   spoel (draadmateriaal gebruikt speciale anticorrosielijn voor aarding, heeft de kenmerken van slijtvastheid en corrosiebestendigheid), de lus van goede kwaliteit   spoel is begraven in de ondergrond 10-15CM, zolang er een voertuig op de weg passeert, genereert de spoel een geïnduceerde stroom en zendt deze naar de printplaat en vervolgens naar de printplaat. De printplaat genereert een TTL-niveausignaal of een droog verbindingssignaal naar de controller of de elektrische poort. De voertuigdetector voor de toegangskaartdoos is voornamelijk afgestemd op het toegangscontrolebord en de automatische kaartuitgiftemachine en realiseert de functie van “ een autokaart hebben ” en “ één auto slechts één kaart ” . Wanneer het voertuig het signaal binnenkomt en op de kaartopnameknop drukt, geeft de kaartuitgevende kaartuitgiftemachine automatisch de kaart af en wordt de voertuigdetector onder de hekleuning gekoppeld aan de poortbesturingskaart, die dient als overstromingspreventie functioneren wanneer het voertuig passeert.

lusspoel van goede kwaliteit

 

De auto automaat voorkomt verlies van pasjes. Iedereen zou moeten weten dat in het standaard één-in-één-uit-systeem tijdelijke voertuigen een rol gaan spelen door het automatisch ophalen van kaarten. Hij hoeft alleen maar op de knop te drukken. De rol van het gevoel van de grond is om de kaart te pakken wanneer het voertuig in het heden is, in plaats van dat de persoon op de knop drukt om de kaart te pakken. Stopt nadat de auto is gepasseerd. De gronddetectiekaart wordt gebruikt om de richting van het voertuig te identificeren in een kaartleessysteem voor lange afstanden. Er zijn ook twee richtingen voor de in- en uitgangspoorten. Laat eerst de lading. Als de auto in de zin van de grond staat, valt de remhendel niet. De auto reed langs de paal. lusdetectiespoel, verkeersdetectiespoel, lussensorspoel.

lusspoel van goede kwaliteit

 

Teken volgens de tekeningen de lijnen van de spoelmaat op het wegdek en snijd de vierkante spoelgroef door de wegsnijmachine volgens de lijn.
1. De afmeting van de detectiespoel op de parkeerplaats is over het algemeen 1,8 meter breed en 1,2 meter lang.
2. Snijd de afschuining van 10 cm X 10 cm in de hoek om te voorkomen dat het harde beton de rol haaks opsnijdt.
3. De diepte van de groef is 4 cm, de breedte van de spoelgroef is 0,5 cm, de breedte van de spoelgroef is 1 cm en de diepte en breedte moeten uniform zijn. Het moet zoveel mogelijk worden vermeden.
4. Er mag geen afval in de gemaaide tank zitten, vooral als er geen hard voorwerp is. Spoel het eerst af met water en droog het daarna af.
5. De loden groef van de goede kwaliteit lus   de spoel moet in het veilige eiland worden gesneden om te voorkomen dat het lood op het wegdek komt. Begraven spoel Nadat de spoelgroef is gesneden en gereinigd en gedroogd, moet de spoel op tijd worden begraven om te voorkomen dat er vuil in de groef valt.

lusspoel van goede kwaliteit


 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us