Enkelkanaals verkeersdetector met voertuiglusdetector van goede kwaliteit

Enkelkanaals verkeersdetector met voertuiglusdetector van goede kwaliteit
Enkelkanaals verkeersdetector met voertuiglusdetector van goede kwaliteit

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-105
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 per / maand
Contact met ons

Verkeersdetector met één kanaal

Eenkanaals verkeersdetector, de meer standaardtitel moet verkeersinformatiedetector zijn. Op dit moment worden hoogtechnologische wetenschap en technologie zoals elektromagnetische detectietechnologie, ultrasone detectietechnologie, radardetectietechnologie, videodetectietechnologie, computertechnologie en communicatietechnologie veel gebruikt in verkeersdetectiesystemen of verkeersinformatiesystemen in binnen- en buitenland. Dienovereenkomstig omvatten verkeersinformatiedetectoren hoofdzakelijk een inductorlusdetector (inductiespoel van het ringtype), een ultrasone detector, een infrarooddetector, een radardetector, een videodetector, eenkanaals verkeersdetector en dergelijke.

eenkanaals verkeersdetector

 

 

 

 

De functie van Single Channel Traffic Detector:

1. De spoeldetector beslaat een groot gebied, er is slechts één detector nodig voor 1-4 rijstroken en het detectiebereik is 1-6 meter.
2. Er zijn veel detecteerbare parameters die het aantal voertuigen, de aanwezigheid, de snelheid, de bezettingsgraad, de voertuigstroomrichting, de voertuigafstand, de transittijd en de verkeersstroom kunnen detecteren.

3. Hoge precisie. toen er een voertuigenpas was. dan kan onze verkeerslusdetector het heel precies detecteren.  

4. Eenvoudig uit te breiden, bij detectie van 4 of meer rijstroken de testkaart vergroten.
5. De wegafsluiting is vereist en de bouwperiode is kort. Zo bespaart u wat kosten voor de beroepsbevolking.    
6. Als de spoel defect is, vervangt u de spoel opnieuw en kan de storing worden hersteld.
7. Kan niet aanpassen of verplaatsen wanneer u klaar bent met installeren. als u de verkeersdetectie verplaatst. het heeft invloed op de werking   efficiëntie.
8. De technologie is zeer volwassen en wordt het meest gebruikt, omdat de detectienauwkeurigheid het meest wordt gebruikt en niet wordt beïnvloed door zware regenval, mist of nachtweer.

Verkeersdetector met één kanaal

 

De enkelkanaals verkeersdetectie   zal de spoel testen tijdens het afstemmen. Wanneer de inductantie van de spoel het toegestane bereik overschrijdt of het open circuit of kortsluiting optreedt, zal de LED continu knipperen. Als de spoeltest normaal is, zal de LED op het bovenpaneel niet meer knipperen en zal het normaal werken (het relais zal op dit moment niet aannemen).  

Verkeersinformatie van enkelkanaals verkeersdetector   kan worden onderverdeeld in ingebed en opgehangen, afhankelijk van de installatiemethode. Vanuit het oogpunt van kostenprestaties en hoge betrouwbaarheid, is de meest gebruikte voertuigdetector van het toroïdale spoeltype, maar de laatste jaren zijn er steeds meer videodetectoren gebruikt. De ringkernspoeldetector is een traditionele verkeersdetector en is het meest gebruikte detectieapparaat ter wereld. Het voertuig passeert de ringkernspoel die onder het wegdek is begraven, waardoor het magnetische veld van de spoel verandert. De detector berekent de verkeersparameters zoals het debiet, de snelheid, de bezettingsgraad en de lengte van het voertuig en uploadt deze naar het centrale controlesysteem om aan het verkeerscontrolesysteem te voldoen. nodig hebben. Deze methode is volwassen, gemakkelijk te beheersen en heeft het voordeel van lagere kosten. lusdetectiekaart / verkeerssignaaldetectiekaart / verkeerslusdetector / voertuiglusdetector / enkelkanaals verkeersdetector.

eenkanaals verkeersdetector

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us