zonne-geïntegreerde straatlantaarn

Product beschrijving

zonne-geïntegreerde straatlantaarn gebruikt geïmporteerd hoogrendement monokristallijn silicium zonnepaneel, slimme MPPT-controller, deep-cycle lithiumbatterij, hoogrenderende led-chip, alles in één doos Geïntegreerd ontwerp, eenvoudig te installeren en te gebruiken, heeft magnetroninductie en RGB-zaklampontwerp, multifunctionele verlichting.

Werkend principe
Wanneer er straling is, gebruiken fotovoltaïsche modules zonnestraling om elektriciteit op te wekken, lichtenergie om te zetten in elektrische energie, de intelligente controller te gebruiken om het ingangsvermogen van de batterij op te laden, en tegelijkertijd de batterij te overladen, bescherming tegen overmatige ontlading, intelligente controle van verlichting en verlichting van lichtbronnen, geen handmatige bediening.

Eenvoudige demontage en montage:
Geïntegreerde straatlantaarn op zonne-energie, Lichtlichaam zonder lijm, de batterij met een speciale waterdichte doos bevestigd, de interne structuur van de lamp is beknopt en betrouwbaar. In vergelijking met andere niet-verwijderbare vervangende producten op de markt, is elk onderdeel gemakkelijk te onderhouden en te vervangen, kostenbesparend. Alle walsdraden gebruiken waterdichte mannelijke en vrouwelijke parende connectoren die zijn gelabeld met antiterreurfunctie. Het ontwerpen van intenties belichaamt de rigoureuze en humane aangepaste geest van verlichting.

zonne-geïntegreerde straatlantaarn

Het voordeel van de Solar Integrated Street Light:

1. professioneel ontwerpteam ontwikkelen, zonnepaneel, led-chip, controller, batterij, menselijke inductie in één   doos;

 

2.Intelligente sensortechnologie, microgolfradarsensor, volgens het bewegende object om de helderheid van de op zonne-energie geïntegreerde straatverlichting aan te passen, meer energiebesparend, humaan. De tweede generatie geïntegreerde straatverlichting op zonne-energie, uitgerust met de nieuwste microgolfinductietechnologie. Het technische probleem opgelost dat traditionele microgolfinductie gemakkelijk wordt verstoord, Detectieafstand tot 10 meter, twee tot drie keer die van traditionele infraroodsensoren, Garandeer de effectieve verlichting van straatlantaarns, milieu- en energiebesparing.

hoge efficiëntie

3.   Intelligente vermogensaanpassing, de automatische beoordeling van het weer, rationele planning van ontladingsregels. Het gebruik van de magnetron-inductiefunctie maakt de verlichting intelligenter, zonder elke dag handmatige bediening.

4. het kan worden opgeladen wanneer het licht aan is, en het kan worden opgeladen op bewolkte dagen. Hoogwaardige monokristallijne zonnepanelen op A-niveau, met hogere foto-elektrische conversie, 7 uur snel opladen en de hele nacht verlicht.

5. zonnepanelen kunnen 90 graden worden aangepast aan verschillende omgevingen. Installeer het product op een plaats met direct zonlicht, bij voorkeur gericht   Zuidelijke richting, en zorg ervoor dat de zonnepanelen geen schaduw of   hebben Cover om het zonlicht te blokkeren, over het algemeen vereist het eerste gebruik blootstelling aan drie   Na uren kan de batterij volledig worden opgeladen in 7 uur onder standaard zonlicht.

6. LED-chip max kan 210LM / W bereiken, meer dan het dubbele van de gemiddelde helderheid van een gewone LED-lichtbron, 140 graden kijkhoek, levert dezelfde verlichtingsresultaten op met de kortere paal.

straatverlichting

7.   lithiumbatterij voor straatverlichting op zonne-energie gebruikt A1 hoogrenderende ternaire lithiumbatterij en A1-kwaliteit lithium   ijzer   fosfaat   batterij, hoog   temperatuur   weerstand, hoog   actueel   ontlading, lithium   batterij   cyclus   omhoog   naar   meer   dan 1000 keer, LifePO4-batterij cycli tot 2000 keer.

Dubbele bescherming

Een. Dual temperatuurcontrolesysteem, intelligente controller en lithiumbatterij hebben een temperatuurcontrolesysteem binnenin, wanneer de omgevingstemperatuur de ingestelde limiettemperatuur bereikt (60 ° C), de intelligente controller en lithiumbatterij tegelijkertijd uitschakelen, om lithium te beschermen batterij veiligheid.

Twee.   Elke explosiecel van de lithiumbatterij is uitgerust met een explosieveilige klep, om te voorkomen dat de batterij een explosie ontdekt en potentiële bedreigingen uit de   manier.

zonne-

8.   zonne-energie Geïntegreerd straatlantaarn laad- en ontlaadbeheer, laad-ontlading dubbele bescherming en intelligente egalisatie-technologie, cyclustijden meer dan 2000 keer. Slimme afstandsbediening, met UVA (onbemande luchtvaartuigen) afstandsbediening, afstandsbediening lange afstand, hoge corrosiebestendigheid, vier verlichtingsmodi kunnen worden ingesteld.    

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us