Outdoor Waterproof LED Traffic Strip Light on Deal

Outdoor Waterproof LED Traffic Strip Light on Deal

Outdoor waterdichte LED verkeersstrip licht

    Veel autobezitters hebben deze ervaring. Er is maar één rijstrook op de weg of er zijn bomen die wegen aan weerszijden van de weg blokkeren. Als de verkeerslichten wachten, is de chauffeur ' De zichtlijn wordt geblokkeerd door de boom of de grote vrachtwagen of bus ervoor, en de verkeerslichten op de kruising zijn niet zichtbaar. Het gedrag van het signaallicht wordt dus verkeerd begrepen.

    Om dit probleem op te lossen ontwierp Noble Opto de LED verkeerspaalverlichting. LED verkeerspaalverlichting   worden afzonderlijk op de dwarsarm en de verticale paal van de verkeerspaal signaallicht gemonteerd. Wanneer het signaal rood licht is, LED-paallicht   wordt synchroon weergegeven als een rood licht; wanneer het signaallicht verandert in een geel licht, wordt het verkeerslicht volgbuis synchroon geel weergegeven; wanneer het signaallicht verandert in een groen licht, LED-paallicht   wordt synchroon groen weergegeven.

    Er zijn enkele voordelen van verkeerspaalverlichting, respectievelijk anti-dood lampontwerp, led-chip, laag profiel, kleuropties, IP68 waterdichtheid, zacht rubber en drie meter plakband en plakband. In het volgende deel zal ik enkele kenmerken van waterdicht paallicht introduceren.

Outdoor waterdichte LED verkeersstrip licht

Kenmerken van waterdichte LED-verkeersstripverlichting voor buiten  

  1. Taiwan Jingyuan 5050 hoge helderheid chip. 5050 hoog   helderheidschip met groot lichtgevend gebied, dat lichtenergie effectief kan omzetten. Lage frequentie flits, weinig licht verval, lange levensduur, maakt het lichtmastsignaal helderder.
  2. Puer koperen geleideplaat, sterke geleidende prestaties, hoge temperatuurbestendigheid. Met behulp van puur koperen gids   plaat, sterke geleidende prestaties, flexibiliteitsweerstand op hoge temperatuur.
  3. Geïsoleerd waterdicht ontwerp IP68 waterdichtheid. Het signaallicht van de verkeerspaal is integraal ingegoten met pc-uithoudingsbord en epoxyharslijm. Waterdichte en stofdichte prestaties en signaalniveau van hetzelfde niveau waterdichtheid tot IP68.
  4. Antidood   lamp technologie. Een kraal van een lamp is gebroken, er komt geen licht uit, en het is   heeft geen invloed op de normale verlichting van andere lampparels.
  5. Verkeerspaal signaallicht volgt het verkeerslicht. De Outdoor Waterproof LED Traffic Strip Light kan automatisch verkeerslichten detecteren om volledige follow-up signaallichten te bereiken (om deze functie te bereiken is een schakelkast in elke richting vereist). door een zeer goede waarschuwing.

      Het belangrijkste verschil tussen dit soort LED-verkeerspaalverlichting   en gewoon signaallicht is dat er twee opvallende verkeerslichtpalen zijn   op de lichtmast, die kan veranderen met het signaallicht. Dit soort signaallicht is dag en nacht erg opvallend en het algehele uiterlijk is prachtig. Het kan worden gezien vanaf 300 meter afstand, wat zeer in het oog springt, waardoor het optreden van verkeerd gesproken signaalgedrag effectief wordt vermeden wanneer het signaallicht wordt geblokkeerd.

outdoor waterdichte led verkeersstrip licht

Noble Opto ontwierp het waterdichte LED-verkeerslicht voor buitengebruik en zal de eerder genoemde problemen met succes kunnen oplossen. Het kan het doordringende vermogen en het weergavebereik van verkeerslichten maximaliseren. Zelfs in voertuigen die door grote vrachtwagens in het verkeer worden vastgehouden, kunnen autobezitters het verkeerslicht nog steeds goed observeren en effectief de " verkeerd rood licht " . Dit soort verlichting is zo helder.                                                                                                                                                                                    

outdoor waterdichte led verkeersstrip licht

Outdoor waterdichte LED verkeersstrip licht

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us