Topkwaliteit High Flux Traffic Light-serie

topkwaliteit verkeerslicht met hoge flux

Topkwaliteit High Flux Traffic Light-serie

  Meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van LED-gebaseerde signalen stelt ons in staat om zeer betrouwbare, moderne producten aan te bieden. De centrale lichtbron in combinatie met het dubbele lenssysteem zorgt voor een briljante signaalweergave.

Introductie van hoogwaardig verkeerslicht met hoge flux

  Noble hi flux verkeer   licht is gemaakt van pc en zonneklep was ook pc-materiaal, bestand tegen mechanische belasting, ongunstige weersomstandigheden en zonnestraling. Central Light Source LED-verkeerslichten zijn energiezuinige producten en systemen die primair zijn voor een soepele en veilige beweging van voertuigen en voetgangers. Deze zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij met duidelijk zicht in alle weersomstandigheden, alle lichtomstandigheden

Kijk naar de foto blies, we kunnen zien dat de buitenste lens gekleurd is, we hebben meestal op de lens geverfd, natuurlijk hebben we ook een cobwed lens die ' t schilderen. En de vorm is rond, en de lens is duidelijk   convex. Anders dan bij gewone verkeerslichten is de schaal van verkeerslichten met hoge flux dikker. Omdat het een hoge flux is, een hoog vermogen, zijn er meerdere materialen in het voedingsbord, dus het vereist een dikke schaal. Spreek met de beugels, er zijn verschillende soorten beugels die kunnen worden gebruikt: L-beugels en 10C- of C-beugels. Het hangt af van het model dat de cilent kiest. Bovendien kan het patroon worden ontworpen, maar alleen een eenvoudig patroon, niet het gecompliceerde. Als het patroon te ingewikkeld is, ziet het er vaag en vaag uit.

  .         hallo flux verkeerslicht
 

Kenmerken van topkwaliteit High Flux Traffic LIGHT

  • Verkeerslicht met hoge flux, goede kwaliteit en lange levensduur van de timer.
  • De waterdichte lecel van de verkeerslichtschaal was IP65 en het waterdichte niveau van verkeerslichtmodules was IP54.
  • In de   barre weersomstandigheden zoals continu licht, regen, stof, enz., kan het nog steeds een goede zichtbaarheid en prestatie-indicatoren behouden.
  • Het voordeel van lichtbron bij energiebesparing is overduidelijk. Een van de opvallende kenmerken is het lage energieverbruik, wat erg zinvol is voor de toepassing van lampen.
  • Met 3 jaar kwaliteitsgarantie. Tijdens garantie, als ons verkeerslicht een probleem lijkt. Onze verkoopmedewerker zal een oplossing bieden of nieuwe accessoires ter vervanging opnieuw opsturen.
  • Een van de meer belangrijke voordelen van ons verkeerslichtlicht was de snelle reactietijd.
  • Het LED-verkeerssignaal is ingeschakeld in de epoxyhars en wordt niet gemakkelijk beïnvloed door trillingen. Daarom heeft het     goede slagvastheid en geen probleem met het barsten van de glazen afdekking.
  • Het voordeel van erergiebesparing is duidelijk, het kan direct worden omgezet in licht door elektrische energie en er wordt bijna geen warmte gegenereerd. Het is een soort stoplicht.
  • In de mais van de doos leggen we wat perenwol. Voorkom schade tijdens het transport.                                

Als we de kenmerken kennen van hoogwaardig verkeerslicht met een hoge flux, zullen we het volgende de toepassing ervan bespreken. Als je meer patronen wilt weten kunnen we ontwerpen of wil je meer informatie weten van   high-flux verkeerslicht, neem dan contact met mij op of blader door onze bedrijfswebsite.

hallo flux verkeerslicht hi flux signalen

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us