400 mm afteltimer voor verkeer

400 mm afteltimer voor verkeer

Er zijn verschillende modellen en maten verkeerslichten, die in veel verschillende vormen kunnen worden gemaakt, autoverkeer, voetgangersvormen, enz.   Gebruikt op veel locaties, parkeerterreinen, treinstations, tolhuisjes, parken, enz. Verkeerslichten zijn vereist om te rijden, en voetgangers hebben ook verkeerslichten nodig. Soms, als we naar de lichten kijken, don ' Ik weet hoe lang ik moet wachten, kijken hoe het rode lampjes blijft laten zien, het maakt mensen angstig, maar als een aftellampje in combinatie met rood, geel en groen is geïnstalleerd, kan de tijd dat mensen passeren worden verkort, wat dergelijke ergernis kan verminderen . Nu, onze Shenzhen   Edele   bedrijf heeft 300.400.500 countdown-lichten gelanceerd, 400 MM countdown wordt vaker gebruikt, daarna zal ik hun functies en functies kort introduceren.

400 mm afteltimer voor verkeer

De 400 mm Traffic Countdown Timer is een belangrijk onderdeel van het verkeerslichtsysteem en gebruikt led-diodes om het aftellen van seconden weer te geven. Het tijdcijfer kan van kleur veranderen volgens het signaal, waardoor de bestuurder de tijd laat zien die moet verstrijken of wachten. Het heeft veel kenmerken. De kleur van de cijfers op de aftelkaart kan worden gewijzigd en kan worden gebruikt in rood, geel en groen, en kan ook worden aangepast om te knipperen. Als er een fout optreedt, wordt de schakelaar automatisch gesloten om de veiligheid te garanderen.   Ondersteunt twee afzonderlijke aftelcyclusmodi voor voetgangers en voertuigen.   Bovendien is de helderheid van de lampkralen zelf in te stellen.   Natuurlijk kunnen we de configuratie ter plaatse ondersteunen, die is ingesteld op basis van specifieke wegsegmenten en specifieke auto-omstandigheden, zodat we deze aftelfunctie beter kunnen gebruiken.

solar verkeerslichtcontroller

U kunt de toepassing van de afteltimer voor het verkeer en het signaallicht bekijken.   De afbeelding toont de combinatie van signaallicht en aftellen, die is gecombineerd tot 4 lampjes.   De kleur van het nummer is 3 kleuren en de kleur wordt gewijzigd volgens de drie lichten rood, geel en groen. De lampkralen van de aftellont zijn voornamelijk lampkralen van drie tekens. U kunt het op elk moment laten springen volgens de instellingen.   Dit is erg handig in gebruik. Het kan worden gebruikt in combinatie met het gevoel van de grond en het controlesysteem. Nadat het voertuig is gepasseerd, kan het worden gedetecteerd om tijd toe te voegen. Dit kan ook worden weergegeven tijdens het aftellen. De wijziging van het afteltijdnummer kan worden overgeslagen volgens de instellingen van het besturingssysteem, wat intelligenter en handiger is.

verkeersleiding serie

 

Het gebruiksschema van het aftellen in de afbeelding is de afbeelding van ons bedrijf ' s producten die op elke plaats worden gebruikt, en de reflectie is nog steeds erg indrukwekkend. Er zijn enkele plaatsen waar de aftelkaart herhaaldelijk wordt gebruikt omdat u alleen het nummer van de kleurverandering hierboven hoeft te zien, het effect van één verkeerslicht multifunctioneel is en er ook 4 lichten van kunnen worden gemaakt (zoals weergegeven in de afbeelding twee). als je natuurlijk meer wilt weten over   400 mm afteltimer voor verkeer. Of bekijk een video over de   Afteltimer met een stoplicht- en verkeersregelingsreeks. We hebben ook veel video's of foto's van het product.   u kunt ons bedrijf ' bekijken s web (https // www.nobleled.com) .it ' is een verrassing!

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us