voetgangers aanraakknop voor zebrapad

Invoering

De voetgangersknop is een soort signaalmachine die het stuursignaal van de voetganger via de knop kan veranderen, het motorgroene licht in het rode licht kan laten veranderen en het voetgangers rode licht in het groene licht kan veranderen, zodat de voetganger een beperkte oversteektijd.

voetgangers aanraakknop voor zebrapad

Over voetgangers aanraakknop voor zebrapad

 1. Inductieve triggerknop, voetgangerstoets, displaysymbool kan wachten of afdrukken weergeven, symbool gebruikt rode hand.
 2. Ze worden geproduceerd met een capaciteitssensor, die wordt geproduceerd als alternatief voor de mechanische voetgangersknop. Wanneer uw hand zich dicht genoeg bij de sensor bevindt, detecteert de Pedestrian Touch Button van Noble dit en stuurt deze informatie naar de intersection controller. Daarnaast; voetgangers worden door het scherm op de knop gewaarschuwd om te passeren of te wachten. De aanraakknop werkt gevoelig en wordt niet beïnvloed door vreemde voorwerpen. De Pedestrian Touch Button van Noble kan op alle oversteekplaatsen voor voetgangers worden gebruikt, vooral voor scholen, ziekenhuizen, oversteekplaatsen voor fietsen, enzovoort.
 3. Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, ABS + pc-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.
 4. Met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen, met hoge gevoeligheid en een lange levensduur.
 5. Uitgangsrelais-uitgangssignaal voor voetgangers, zodat we het kunnen aansluiten op elke verkeersregelaar die een IO-ingangsinterface heeft.

Belangrijkste voordelen van voetgangers aanraakknop voor oversteekplaats:

 • modulaire constructie maakt aanpassing aan alle soorten kruispunten mogelijk.

 • nieuwe exclusieve aanraakknoppen hebben één ontwerp voor de hele stad, onafhankelijk van de verschillende functies van elk kruispunt.
 • geen beweegbare paarts die kunnen worden gemanipuleerd
 • bestand tegen vandalisme door een sterke behuizing van polycarbonaat met een geïntegreerd metalen kernprofiel
 • zijdelings aangebrachte tactiele symbolen voor het beschrijven van de oversteekplaats voor slechtzienden
 • lokalisatie van de aanraaktoets door akoestisch en optisch positiesignaal (LED-ring)
 • voldoet aan alle eisen van de huidige richtlijnen en voorschriften (RiLSA, DIN lokale voorschriften 32981, DIN VDE 0832, EN 50293) - getest door TÜV Rheinland
 • spound en volumeregeling met behulp van een geïntegreerde microfoon

voetgangers aanraakknop voor zebrapad

Technische informatie van voetgangers aanraakknop voor zebrapad:

 • voetganger-aanraakknop voor oversteekplaats is een voetgangers-aanraakknop en wordt ook wel een voetgangers-aanraakknop genoemd.

 • Houisng: polycarbonaat Makrolon.
 • Kleur geel (RAL1007) met een rode kap, andere kleuren zijn mogelijk
 • beschermingsklasse II volgens DIN EN 61140
 • Beschermingsgraad IP65 volgens DIN EN 60259.
 • Votage-optie s: 100-240VAC, 12-24VDC

voetgangers aanraakknop voor zebrapad

Kenmerken:

1, Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, ABS + PC-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.

2, met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen, met een hoge gevoeligheid en een lange levensduur.

3, blinde klok stemprompts luid, volume kan worden aangepast, dag- en nachtvolume automatisch schakelen, tegelijkertijd kan de geluidsbron worden aangepast.

4, optionele dynamische volumeregelingsfunctie, de blinde klok kan het volume automatisch aanpassen aan de omgeving van de kruising, die intelligenter is.

5, de draadloze knop keurt 2.4G zelforganiserende netwerk Mesh netwerkcommunicatietechnologie, automatisch signaalrelais, het signaal is stabiel en betrouwbaar, en de afstand is lang.

6, met 32-bits MCU-besturing, kan het voetgangersknopsignaal worden uitgevoerd via de ontvanger 8 groep IO-uitgang of 485-uitgang, het uitgangssignaal kan vrij worden toegewezen, of het uitgangsprotocol kan worden aangepast en het verkeerssignaal van derden naadloos op elkaar aansluiten.

7, Voetganger-aanraakknop voor zebrapad met led-verlichting en taalherinneringen, knopprompttekst en afbeeldingen kunnen worden aangepast.

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us