Waarom kiezen voor infrarood Photoeye in plaats van voelen? De reden

Waarom kiezen voor infrarood Photoeye in plaats van voelen? De reden is...

Het concept van infrarood, waar veel mensen in eerste instantie aan dachten, kan de film zijn van dieven die het systeem van infraroodstralen de diefstal in kruisen. Dit is altijd een erg spannend plot geweest. Als iemand het infrarood blokkeert, gaat het alarm af. Dus als het gaat om infraroodopnamen, is er ' s altijd al veel applicaties. Laat ' s introduceren vandaag enkele gevallen van infraroodopnamen. Zoals te zien is in de volgende afbeelding, wordt de infraroodopname buiten de parkeerplaats geïnstalleerd, op de ondergrondse parkeerplaats, als de inductieauto binnenkomt, gaat de parkeerbalk automatisch open, zonder de parkeerbalk. Bijvoorbeeld: infrarood- en signaallichtaansluiting, infraroodstraalinstallatie Uitlaat in de onderste parkeerplaats. Een voertuig klaar om de parkeerplaats uit te rijden passeerde, voertuigen met infrarooddetectie, de ingangslichten van de parkeerplaats werden rood, " herinneren verkeer wachten, kan niet binnenkomen. " ken het voertuig dat wegrijdt, het signaallampje wordt groen, het voertuig kan passeren. Dezelfde methode kan worden gebruikt voor het in- en uitstappen van verschillende parkeerterreinen. Dit is een combinatie van infrarood schieten en verkeerslichten.

Waarom kiezen voor infrarood Photoeye

De tweede kan worden gebruikt voor garagedeur, automatische deur van de flatdeur, huisdeur, supermarktdeur enzovoort. Zoals op deze foto te zien is, zullen veel klanten er ook voor kiezen om infrarood buiten de deur te installeren, waarbij het detecteren van het binnenkomen en verlaten van voertuigen de deur automatisch kan openen, de installatie van infrarood schietapparatuur in de garagedeur is heel gebruikelijk geweest. En daar ' biedt veel voordelen, Automatische aanpassing van de dubbele bundelversterking buitenshuis, past zich aan aan regen, mist, sneeuw en ander slecht weer; Speciale filters en circuits, bestand tegen sterke lichtinterferentie; Optische lenzen, snellere aanpassing, handiger en nauwkeuriger; Bliksembeveiligingscircuit ontwerp. heeft vele voordelen en vele toepassingen. (Waarom kiezen voor infrarood Photoeye).

garagedeur

 

Of zoveel mensen denken, infrarood en zin hebben in het gebruik van het principe is hetzelfde. Gronddetectie-metaalproces, meestal gebruikt op parkeerterreinen, parken enzovoort, gecombineerd met het gebruik van een giekpoort, de toevoeging van gronddetectie moet ook de weg vernietigen, het gevoel van de grond in, in de gronddetectie, alleen de gewicht om te voldoen aan de eisen om het gevoel van de grond een rol te spelen. En infraroodopnamen zijn voornamelijk objecten die infrarood blokkeren, een rol zal spelen. De installatie van infrarood is ook erg handig, hoeft alleen te worden geïnstalleerd op de plaats van een gat kan worden geïnstalleerd. Er zijn ook drie infraroodmodellen, een bedraad, twee draadloos, draadloos heeft een directionele, er is ook een   is 180 ° roterend.Waarom kiezen voor infrarood Photoeye, de reden is eenvoudig.  

Draadloos infrarood

schieten wordt meestal gebruikt om de grond glad te strijken, zodat de installatie niet te wijten zal zijn aan de grond of muur draaien en draaien, infrarood kan geen rol spelen, maar op veel plaatsen zal ook een niet-gladde muur verschijnen, zodat je direct kunt gebruik 180 ° om te schieten. De keuzes variëren.

NOBLE bedrijf lanceerde de drie infrarood-opnamen, is hot-selling producten, met het gevoel van het product kan ook proberen om het gebruik van dit product te veranderen, infrarood-opnamen worden steeds meer gebruikt.

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us